search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:20
MENU CLOSE

Αίμα και τροφή μόνο με ελληνική ταυτότητα…

12.07.2012 17:26
Αίμα και τροφή μόνο με ελληνική ταυτότητα… - Media

Της Μιχαλούς

Η Χρυσή Αυγή παρέχει δωρεάν φαγητό αποκλειστικά σε Έλληνες, αλλά και … αίμα!!! Είπαμε, η χώρα είναι σε κρίση, αλλά τέτοια πνευματική κρίση, δεν την περίμενε κανείς,

Της Μιχαλούς

 Η Χρυσή Αυγή παρέχει δωρεάν φαγητό αποκλειστικά σε Έλληνες, αλλά και … αίμα!!! Είπαμε, η χώρα είναι σε κρίση, αλλά τέτοια πνευματική κρίση, δεν την περίμενε κανείς, ή μήπως είναι κι αυτό μέσα στο “λογαριασμό” της παρακμής που καλούμαστε να πληρώσουμε.  

Μέχρι τώρα ήξερα ότι ο ‘ανθρωπισμός” αφορά κυρίως τους Έλληνες πολίτες. Γιατί όπως και να το κάνουμε, άλλο να “χαστουκίζεις” το σύστημα και άλλο τη ζωή!

Και όμως το νεοναζιστικό αυτό κόμμα, με αυτού του είδους τα επικοινωνιακά τρικ, πετυχαίνει να συμπαρασύρει μαζί του τις λαϊκές συνοικίες, στις ηλικίες 25-44 ετών αλλά και στους ανειδίκευτους εργάτες/ελαστικά απασχολούμενους (24,5%) καθώς και στους ανέργους (12,2%). Ακόμη και στους εργοδότες/επιχειρηματίες σε ποσοστό 20,3% των ψήφων τους! Είναι φανερό ότι πάνω από ένας στους πέντε Έλληνες εργοδότες και επιχειρηματίες ψηφίζει (!)τους θιασώτες του Χίτλερ…Οι Εληναράδες τελικά τσιμπάνε με κάτι τέτοια κόλπα !!!

 Τελικά είμαστε θεατές σε μια ταινία φρίκης, με πρωταγωνιστές στην σκηνή του παραλόγου όλο το πολιτικό μας σύστημα και τώρα με χειροκροτητές του, σκηνοθέτη την Χρυσή Αυγή, η οποία στην ουσία είναι το απόσταγμα μιας ελληνικής κοινωνίας της Άκρας Δεξιάς, των εκτελέσεων, των βασανισμών, των διώξεων, των κομμένων κεφαλιών..  

 Και το κακό που έκαναν οι κυβερνώντες όλα αυτά τα χρόνια, φαίνεται να μην έχει σταματημό πια αφού η λαϊκή οργή που θα ξεσπάσει δεν θα έχει καμία λογική.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10