search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:51
MENU CLOSE

Οριστική διακοπή και τέλος στο πρωτάθλημα Ολλανδίας

21.04.2020 21:00
Ολλανδία-Covid-19: Το lockdown θα συνεχιστεί έως τα μέσα Δεκεμβρίου, είπε ο πρωθυπουργός Ρούτε - Media

 

Και επίσημα τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν στην Ολλανδία! Μετά την απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τη διεξαγωγή κάθε δραστηριότητας σε εξωτερικούς χώρους μέχρι 1 Σεπτεμβρίου, με κόσμο ή χωρίς, έμοιαζε εξαιρετικά αδύνατο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Αυτό επικύρωσε με ανακοίνωση της η Ομοσπονδία που ξεκαθάρισε πως διακόπτεται οριστικά το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-2020. Πλέον θα υπάρξει επικοινωνία με την UEFA για να δρομολογηθούν οι όποιες εξελίξεις από εδώ και πέρα.

Τονίζουμε ότι η UEFA θέλει να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, αλλά η απόφαση της ολλανδικής κυβέρνησης δεν αφήνει περιθώριο να συμβεί αυτό.

Η ανακοίνωση της KNVB

«Η απόφαση για αναβολή των εκδηλώσεων σε ανοιχτούς χώρους έως την 1η Σεπτεμβρίου ξεκαθαρίζει το τοπίο. Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν θα παιχτεί ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο, ακόμα και χωρίς κόσμο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ομοσπονδία δεν έχει πρόθεση να δώσει συνέχεια στην σεζόν 2019-20. Με βάση την απόφαση που πήρε η κυβέρνηση, η ομοσπονδία θα συμβουλευτεί την UEFA και στη συνέχεια θα λάβει μια απόφαση. Την Παρασκευή (24/4) οι σύλλογοι και οι άλλες εμπλεκόμενες πλευρές θα συναντηθούν για να συζητήσουν τις συνέπειες».

Πηγή: Sport-fm

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:50