search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:52
MENU CLOSE

Απολύμαναν τη γειτονιά που έμενε ο 35χρονος που πέθανε από κορωνοϊό

22.04.2020 05:23
Απολύμαναν τη γειτονιά που έμενε ο 35χρονος που πέθανε από κορωνοϊό - Media

Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις σε δημόσιους χώρους και δημοτικές εγκαταστάσεις του δήμου Θεσσαλονίκης. Εξειδικευμένα συνεργεία του δήμου προχώρησαν σε απολύμανση των κάδων που βρίσκονται στην γειτονιά όπου κατοικούσε ο 35χρονος ο οποίος έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό τα ξημερώματα της Τρίτης .

Όπως αναφέρει το Έθνος φορώντας ειδικές μάσκες και στολές απολύμαναν τους κάδους απορριμμάτων και το δρόμο της περιοχής. Ο άτυχος 35χρονος, πατέρας ενός παιδιού, νόσησε πριν από δέκα μέρες αλλά με ήπια συμπτώματα. Πριν από λίγες ημέρες πήγε στο νοσοκομείο γιατί ο πυρετός επέμενε και εκεί η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία.

Αρχικά νοσηλευόταν στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου, ωστόσο, από το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, η κατάσταση του επιδεινώθηκε και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με πνευμονία που προήλθε από τον κορονοϊό.

Η περίπτωσή του θυμίζει εκείνη του 39χρονου Γερμανού καθηγητή ο οποίος έχασε την ζωή του στην Κρήτη και δεν έπασχε επίσης από υποκείμενο νόσημα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:39