search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:25
MENU CLOSE

Τομ Χανκς-Ρίτα Γουίλσον: Δίνουν το αίμα τους για να βρεθεί εμβόλιο για τον κορωνοϊό

22.04.2020 06:48
Ο Τομ Χανκς προτείνει ονομασία για το εμβόλιο του κορωνοϊού - Media

 

Το αίμα τους πρόκειται να δώσουν ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον, καθώς κρίθηκαν κατάλληλοι από τους ειδικούς να συμμετέχουν στην προσπάθεια δημιουργίας εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Οι δυο τους νόσησαν από τον κορωνοϊό ενώ βρίσκονταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της ταινίας για τον Έλβις Πρίσλεϊ με σκηνοθέτη τον Μπαζ Λούρμαν.

Αφού ανάρρωσε, το ζευγάρι επέστρεψε στο Λος Άντζελες και υπέβαλε αίτηση για συμμετοχή σε ιατρική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα αντισώματά τους θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από τους επιστήμονες που προσπαθούν να παράξουν εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

«Φέρουμε αντισώματα» αναφέρει ο Τομ Χανκς, εκφράζοντας την ελπίδα ότι το αίμα του ιδίου και της συζύγου του θα μπορέσουν να αποδειχθούν χρήσιμα στην μάχη κατά του κορωνοϊού.

«Δεν μας προσέγγισαν. Εμείς είπαμε, θέλετε το αίμα μας; Μπορούμε να δώσουμε πλάσμα; Και έτσι θα το δώσουμε εκεί όπου ελπίζουμε να βοηθήσει σε αυτό που εγώ θα ήθελα να αποκαλώ Hank-ccine» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή Wait Wait… Don’t Tell Me του NPR.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33