search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:09
MENU CLOSE

Όταν η Μαντόνα ήθελε πάση θυσία τον Αντόνιο Μπαντέρας – Η απόρριψη και η εκρηκτική σκηνή με τη γυναίκα του

22.04.2020 09:16
Μαντόνα: «Έφαγα πρόστιμο ενός εκατομμυρίου δολαρίων από τους Ρώσους επειδή υπερασπίστηκα τους γκέι» (Video) - Media

 

Εκείνη ήταν διάσημη τραγουδίστρια κι αυτός ένας από τους πιο γοητευτικούς νέους ηθοποιούς της εποχής. Το πάθος της την οδήγησε να “στήσει” μια συνάντηση μαζί του, ενώ δε δίστασε να τον φλερτάρει άγρια μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και η σύζυγός του στην οποία μάλιστα επιτέθηκε φραστικά όταν… τόλμησε να παρέμβει!

Κι αν η παραπάνω ιστορία θυμίζει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα περαστικό αληθινό το οποίο διαδραματίστηκε πριν από 30 χρόνια με πρωταγωνιστές τη Μαντόνα και Αντόνιο Μπαντέρας.

Όσο για τις… αποκαλύψεις που αν μη τι άλλο εκθέτουν τη βασίλισσα της ποπ, έρχονται από τον βραβευμένο Ισπανό σκηνοθέτης Πέδρο Αλμοδόβαρ ο οποίος λόγω καραντίνας κάθεται στο σπίτι του και γράφει διάφορα κείμενα, υπό μορφή ημερολογίου, τα οποία στη συνέχεια δημοσιεύσει στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τη διήγηση του εν λόγω σκηνοθέτη, η Μαντόνα είχε ζητήσει από τον ίδιο να της κανονίσει συνάντηση με τον Μπεντέρας, καθώς τον είχε ερωτευτεί παράφορα και ήθελα πάση θυσία να τον κατακτήσει.

«Τις μέρες που έμεινε στην Μαδρίτη ξενυχτούσαμε μαζί κάθε βράδυ. Είχα οργανώσει μάλιστα τότε ένα φλαμένκο πάρτι προς τιμή της στο ξενοδοχείο Palace παρέα με την Μπιμπιάνα Φερνάντεζ και την Ρόζι ντε Πάλμα. Μου ξεκαθάρισε πως εκτός από μένα ενδιαφερόταν μόνο για έναν συγκεκριμένο καλεσμένο: τον Αντόνιο Μπαντέρας. Της υποσχέθηκα ότι θα έρθει, δεν της είπα όμως ότι δεν γινόταν να μην καλέσω την τότε σύζυγό του Άνα Λέθα, η οποία ήταν και μεγάλη της θαυμάστρια» διηγείται ο Πέδρο Αλμοδόβαρ.

«Φυσικά εκείνη έκατσε στο κεντρικό τραπέζι, με εμένα στα δεξιά και τον Αντόνιο στα αριστερά της. Την Άνα Λέθα την έβαλε να κάτσει στο πιο μακρινό τραπέζι, στο βάθος της σάλας. Εκτός από μάς, δεν έδωσε σημασία σε κανέναν άλλον. Ταυτόχρονα, ένα μέλος της κουστωδίας με καλή ποιότητας κάμερα γυρνούσε διαρκώς – για «ενθύμιο» όπως μας είπε η ίδια. Μου φάνηκε περίεργο, αλλά ο καλός οικοδεσπότης δεν γίνεται αδιάκριτος. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του δείπνου η Μαντόνα μου είπε: “Ρώτα τον Αντόνιο αν του αρέσει να χτυπά γυναίκες” – ορκίζομαι ακριβώς έτσι το είπε -. Του μετάφρασα την ερώτηση. Ο Αντόνιο δεν λέει τίποτα, μουρμουρίζει και κάνει μια γκριμάτσα σαν να λέει: “Είμαι ένας Ισπανός τζέντλεμαν και θα κάνω ότι μού ζητήσει μια κυρία”. Για μένα ήταν μια αναμενόμενη σιωπή και έκφραση. Αλλά η Μαντόνα ζητούσε περισσότερα: “Ρώτα τον” μού ξαναλέει “αν του αρέσει να τον χτυπούν οι γυναίκες”. Του το μεταφράζω. Το “να χτυπούν” και “γυναίκες” ήταν δύο λέξεις με τις οποίες ήμουν εξοικειωμένος ήδη από το 1990. Ο Αντόνιο πήρε πάλι την ίδια έκφραση, που δεν σήμαινε ούτε ναι  ούτε όχι αλλά ότι ήταν στην υπηρεσία των επιθυμιών μιας κυρίας».

Η κόντρα με τη σύζυγο του Μπαντέρας

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν αυτή κατά την οποία σύζυγος και υποψήφια ερωμένη ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο. Όλα ξεκίνησαν όταν η πρώην κυρία Μπαντέρας πλησίασε την Μαντόνα λίγο πριν ολοκληρωθεί το δείπνο και της είπε: “Βλέπω ότι σου αρέσει ο σύζυγός μου, δεν με εκπλήσσει, σε όλες τις γυναίκες αρέσει, αλλά δεν με νοιάζει γιατί είμαι πολύ μοντέρνα”, για να πάρει την απάντηση της Μαντόνα απάντησε: “Άντε χάσου…”».

Αρκετά χρόνια αργότερα πάντως ο ίδιος ο Αντόνιο Μπαντέρας θα εξομολογηθεί σε συνέντευξή του πως είχε κολακευτεί από το ερωτικό ενδιαφέρον της σούπερ σταρ Μαντόνα. Ωστόσο, ο ασυγκράτητος δυναμισμός της τον τρόμαξε και τον απομάκρυνε..

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:08