search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:17
MENU CLOSE

Εκλογές στις ΗΠΑ: Θα κατέβει στις εκλογές με τον Μπάιντεν η Μισέλ Ομπάμα;

22.04.2020 12:12
Με ποιον γνωστό ηθοποιό θα ήθελε να περάσει την καραντίνα η Ομπάμα - Media

 

Μπορεί η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα να έχει ξεκαθαρίσει αρκετές φορές ότι δεν σκοπεύει να κατέβει στην πολιτική, δεν είναι λίγοι οι Αμερικανοί που θεωρούν ότι θα ήταν η «τέλεια αντιπρόεδρος» για τον Τζο Μπάιντεν.

Οι διάφορες συζητήσεις έχουν «ανάψει» μάλιστα καθώς ο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος  θα είναι ο αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές του Νοεμβρίου, έχει πολλές φορές αναφέρει ότι θα ήθελε μια γυναίκα στο πλευρό του.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Politico, o αιδεσιμότατος ακτιβιστής και πρώην υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών Αλ Σαρμπτον υποστήριξε πρόσφατα ότι η Μισέλ Ομπάμα θα ήταν «η καλύτερη επιλογή για την θέση».

Η πρώην Πρώτη Κυρία στην βιογραφία της είχε διαψεύσει ότι έχει πολιτικές βλέψεις, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Σαρμπτον, ο οποίος είπε «Θα της το ζητήσω αλλά ξέρω ότι μάλλον θα πει όχι.»

Ένας εκ των συμβούλων του Μπαράκ Ομπάμα, ο Τζιμ Μεσίνα δήλωσε προσφάτως με αφορμή την υποψήφια αντιπρόεδρο «Αν ήμουν ο Τζο θα πρότεινα την Μισέλ».

Την ίδια ώρα, στελέχη των Δημοκρατικών όπως η πρόεδρος του κόμματος στην πολιτεία του Μίσιγκαν, Λαβορα Μπαρνες υποστηρίζει ότι «Η Ομπάμα είναι η πιο αγαπητή γυναίκα στον κόσμο».

Πράγματι, το Politico παραθέτει μια πρόσφατη δημοσκόπηση της ιστοσελίδας YouGov, σύμφωνα με την οποία η Ομπάμα είναι η πιο δημοφιλής γυναίκα στον πλανήτη, ξεπερνώντας την ηθοποιό, Αντζελίνα Τζολί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:15