11/07/2020 17:40:15

Ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου στο Κρανίδι: Στις 6 Μαρτίου διαγνώστηκε το πρώτο κρούσμα στην περιοχή

Ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου στο Κρανίδι: Στις 6 Μαρτίου διαγνώστηκε το πρώτο κρούσμα στην περιοχή - Media

 

Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου στο Κρανίδι, όπου βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό 150 μετανάστες που φιλοξενούνται εκεί, υποστήριξε ότι το πρώτο κρούσμα του ιού στην περιοχή διαγνώστηκε στις 6 Μαρτίου.

«Από τη Μεγάλη Πέμπτη το ξενοδοχείο μπήκε σε καραντίνα. Οι περιοχή είχε το πρώτο κρούσμα στις 6 Μαρτίου, από Έλληνα εξ' Αμερικής, το τεστ έγινε στην Αθήνα δεν έγινε εδώ. Το γνωρίζαμε όλοι. Στις 16 του μηνός ο δήμαρχος είπε ότι δεν υπάρχει κρούσμα και 26 Μαρτίου το ανάρτησε», δήλωσε στο Mega η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, Δόμνα Τορτοπίδου.

Στη συνέχεια, επισήμανε ότι στο ξενοδοχείο ο ιός φέρεται να μεταδόθηκε από μία υπάλληλο η οποία σταμάτησε την εργασία της στις 9 Απριλίου για λόγους υγείας.

«Οι άνθρωποι από τη Μεγάλη Πέμπτη δεν βγαίνουν έξω. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πολλά μικρά παιδιά. Εμείς σαν προσωπικό πάντα τηρούσαμε τους κανόνες υγιεινής», υπογράμμισε η Δ. Τορτοπίδου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.