search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:11
MENU CLOSE

Ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου στο Κρανίδι: Στις 6 Μαρτίου διαγνώστηκε το πρώτο κρούσμα στην περιοχή

22.04.2020 12:21
Ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου στο Κρανίδι: Στις 6 Μαρτίου διαγνώστηκε το πρώτο κρούσμα στην περιοχή - Media

 

Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου στο Κρανίδι, όπου βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό 150 μετανάστες που φιλοξενούνται εκεί, υποστήριξε ότι το πρώτο κρούσμα του ιού στην περιοχή διαγνώστηκε στις 6 Μαρτίου.

«Από τη Μεγάλη Πέμπτη το ξενοδοχείο μπήκε σε καραντίνα. Οι περιοχή είχε το πρώτο κρούσμα στις 6 Μαρτίου, από Έλληνα εξ’ Αμερικής, το τεστ έγινε στην Αθήνα δεν έγινε εδώ. Το γνωρίζαμε όλοι. Στις 16 του μηνός ο δήμαρχος είπε ότι δεν υπάρχει κρούσμα και 26 Μαρτίου το ανάρτησε», δήλωσε στο Mega η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, Δόμνα Τορτοπίδου.

Στη συνέχεια, επισήμανε ότι στο ξενοδοχείο ο ιός φέρεται να μεταδόθηκε από μία υπάλληλο η οποία σταμάτησε την εργασία της στις 9 Απριλίου για λόγους υγείας.

«Οι άνθρωποι από τη Μεγάλη Πέμπτη δεν βγαίνουν έξω. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πολλά μικρά παιδιά. Εμείς σαν προσωπικό πάντα τηρούσαμε τους κανόνες υγιεινής», υπογράμμισε η Δ. Τορτοπίδου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:06