search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 05:57
MENU CLOSE

Άνδρας πλησίασε νοσοκόμα στο δρόμο δήθεν για να την ευχαριστήσει για όσα κάνει για τον κορωνοϊό, και άρχισε να τη γλείφει στο πρόσωπο

22.04.2020 12:53
Άνδρας πλησίασε νοσοκόμα στο δρόμο δήθεν για να την ευχαριστήσει για όσα κάνει για τον κορωνοϊό, και άρχισε να τη γλείφει στο πρόσωπο  - Media

 

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Ντέρμπισάιρ με την αστυνομία να ψάχνει να βρει έναν άγνωστο άνδρα ο οποίος έγλειψε στο πρόσωπο μια νοσοκόμα εν μέσω κορωνοϊού. Το περιστατικό συνέβη σε πρατήριο βενζίνης της πόλης. Η νοσοκόμα, φορούσε τη στολή της και πήγαινε στη δουλειά της. Είχε σταματήσει να βάλει βενζίνη. 
Τότε εμφανίσθηκε στο βενζινάδικο ένας άνδρας ο οποίος πλησίασε τη νοσοκόμα και άρχισε να της μιλάει. Όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες κάποια στιγμή ο άνδρας άρχισε να μιλάει δυνατά και να φωνάζει «σε ευχαριστώ για όσα κάνεις για τον κορωνοϊό» Τότε την πλησιάσε περισσότερο την αγκάλιασε δυνατά και άρχισε να γλείφει το πρόσωπο της. 
Η νοσοκόμα στην αρχή αιφνιδιάστηκε αλλά στη συνέχεια άρχισε να φωνάζει και να προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από την αγκαλιά του αγνώστου οποίος δε σταματούσε να τη γλείφει στο πρόσωπο. Τελικά ο άνδρας έτσι ξαφνικά όπως εμφανίστηκε, έτσι ξαφνικά άφησε τη νοσοκόμα που έκλαιγε και ούρλιαζε και εξαφανίστηκε. 
Το πρόσωπο του όμως πρόλαβε να καταγράψει η κάμερα ασφαλείας του πρατηρίου και η αστυνομία, το εξετάζει και προσπαθεί να τον ταυτοποιήσει και να τον συλλάβει. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28