search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:08
MENU CLOSE

Απόλυτο μυστήριο: Γιατί δημοφιλές συγκρότημα έχει βάλει… αντίστροφη μέτρηση;

22.04.2020 13:36
Απόλυτο μυστήριο: Γιατί δημοφιλές συγκρότημα έχει βάλει... αντίστροφη μέτρηση;  - Media
 
Οι Ministry, το ιστορικό industrial metal (και όχι μόνο…) συγκρότημα, έχουν προκαλέσει πολλά ερωτηματικά με τη μυστηριώδη απόφασή τους να βάλουν στην πρώτη σελίδα του site τους αντίστροφη μέτρηση.
Όπως φαίνεται και από την φωτογραφία, το ρολόι μηδενίζει στις 24 Απριλίου, στις 11 το πρωί, ώρα ανατολικής ακτής των ΗΠΑ, ωστόσο, ο λόγος της αντίστροφης μέτρησης παραμένει άγνωστος.
 
Ξένα ΜΜΕ εικάζουν ότι η αντίστροφη μέτρηση μπορεί να σχετίζεται με νέο δίσκο (ο τελευταίος τους, το «AmeriKKKant» κυκλοφόρησε το 2018), με την περιοδεία τους με τους KMFDM και τους FLA που μάλλον πάει προς αναβολή, νέα ανακατέματα στη σύνθεση του συγκροτήματος (πλέον μπάσο παίζει ο Paul D’ Amour, πρώην των Tool) ή οτιδήποτε άλλο.
 
Εντάξει, δεν θα κρατήσουμε και την αναπνοή μας, αλλά περιμένουμε με ενδιαφέρον να αποκαλυφθεί τι έχει στο μυαλό του ο εγκέφαλος του συγκροτήματος, Alain «Alien» Jourgensen, o οποίος στο παρελθόν είχε επιτεθεί στον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζορτζ Γ. Μπους με μια ολόκληρη τριλογία δίσκων.
 
Πηγή: loaded.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:07