search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:01
MENU CLOSE

Κέιτ Χάντσον: Ποζάρουν η γιαγιά, η μητέρα και η κόρη στο ίδιο εξώφυλλο (Photo | Video)

22.04.2020 14:17
Κέιτ Χάντσον: Ποζάρουν η γιαγιά, η μητέρα και η κόρη στο ίδιο εξώφυλλο (Photo | Video) - Media

 

Η Kate Hudson συζήτησε για το ιστορικό πρωτοσέλιδο του περιοδικού People, στο οποίο πόζαρε μαζί με τη μητέρα της Goldie Hawn και την κόρη της Rani Rose – την πρώτη φορά που το περιοδικό περιέλαβε ποτέ τρεις γενιές στο πιο όμορφο τεύχος του.

«Ήμουν τόσο χαρούμενη που ζήτησαν να είναι μια οικογενειακή εικόνα γιατί είναι πλέον περισσότερο από ποτέ, η οικογένεια είναι το παν, έτσι δεν είναι;» η 41χρονη υποψήφια για Όσκαρ δήλωσε στην εκπομπή «The Ellen Show».

«Στο τέλος της ημέρας που τα βάζεις όλα κάτω, κάνουμε ό, τι μπορούμε, μένοντας σπίτι προς όφελος όχι μόνο όλων, αλλά και της υγείας των οικογενειών μας και για την προστασία της ένωσής μας. Νομίζω ότι το μήνυμα μιας ισχυρής ένωσης είναι πραγματικά σημαντικό και όμορφο», είπε.

Η φωτογράφιση έγινε από την Coliena Rentmeester στις αρχές Φεβρουαρίου πριν ξεκινήσει η καραντίνα του κορωνοϊού.

Η Hudson ήταν μόλις 17 ετών την τελευταία φορά που μοιράστηκε ένα εξώφυλλο με τη διάσημη μητέρα της και ήταν η έκδοση του InStyle τον Αύγουστο του 1996.

«Τι ενδιαφέρουσα πρόβλεψη ήταν για την καριέρα μου, και το γεγονός ότι ήμουν σε θέση να ολοκληρώσω τα πράγματα που κατάφερα να πετύχω ότι η μαμά μου μου έδωσε τις βάσεις και το άνοιγμα για να μπορώ να νιώθω αρκετά σίγουρη για να βγω και νιώθω ότι η ζωή μου θα μπορούσε να είναι η δική μου ζωή », τόνισε.

«Και ξαφνικά εδώ είμαστε με τη μικρή Ράνι, σκέφτηκα, “Ουάου ελπίζω να μπορώ να δώσω στην Ράνι αυτές τις βάσεις”. Ελπίζω απλώς να της δώσω αυτό το είδος εμπιστοσύνης» πρόσθεσε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mother-daughter duo Goldie Hawn and Kate Hudson (and adorable baby Rani Rose!) open up about their family’s enduring love and support. Tap the link in our bio for the full special.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people) στις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:01