search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:27
MENU CLOSE

Τραγουδίστρια αυτοκτόνησε επειδή δεν άντεχε την καραντίνα και φοβόταν ότι ο κορωνοϊός θα τη σκοτώσει

22.04.2020 14:26
Τραγουδίστρια αυτοκτόνησε επειδή δεν άντεχε την καραντίνα και φοβόταν ότι ο κορωνοϊός θα τη σκοτώσει - Media

 

Η καραντίνα και το κλείσιμο στο σπίτι χωρίς να βγαίνεις, όπως λένε οι ειδικοί μπορεί να πειράξει σοβαρά την ψυχολογία του ανθρώπου. Στην περίπτωση της 17χρονης τραγουδίστριας Beth Palmer, αυτό ήταν μοιραίο και καθοριστικό. 


Η κοπέλα δεν άντεχε το κλεισιμο στο σπίτι στο οποίο έμεινε επι 30 ημέρες και όπως έλεγε: «Νιώθω σαν να έχω χάσει 300 χρόνια. Να έχουν κυλήσει και να τα έχω χάσει». Η Beth ήταν γνωστή τραγουδίστρια στο Μάντσεστερ όπου ζούσε και τραγουδούσε σε παμπ αλλά και σε συναυλίες συχνά πυκνά. 
Προς το τέλος η κλατάσταση είχε ξεφύγει σύμφωνα με τους γονείς της. Η Beth εκτός του ότι δεν άντεχε την καραντίνα, άρχισε να έχει και φοβίες ότι θα πεθάνει από τον κορωνοϊό.

Ένα πρωι πριν από λίγες ημέρες οι γονείς της τη βρήκαν νεκροί στο δωμάτιο της δίπλα στην αγαπημένη της κιθάρα. 
Τώρα οι γονείς άνοιξαν ιστοσελίδα δωρητών όπου θα παρέχεται ψυχική υποστήριξη σε άτομα που βρίσκονται στην ίδια ψυχολογική κατάσταση με εκείνη που βρισκόταν η κόρη τους μέχρι πρόσφατα.   
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:27