search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:19
MENU CLOSE

Σκέψεις για επανεκκίνηση του Champions και του Europa League χωρίς VAR

22.04.2020 15:44
4/3/2015 - Media

 

Μία πολύ σημαντική απόφαση αναμένεται να ανακοινώσει την Πέμπτη η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA μετά την προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη αναφορικά με το μέλλον των φετινών διοργανώσεων.

Συγκεκριμένα, στην ατζέντα των συζητήσεων είναι η επανεκκίνηση του φετινού Champions League χωρίς το VAR, κάτι που θα αφορά και το Europa League, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του RMC Sport πρόκειται για ένα από τα πιο αυστηρά μέτρα που επιβάλλεται να πάρει η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Ο λόγος για την υλοποίηση της σκέψης της, παρά το γεγονός ότι οι δύο κορυφαίες διοργανώσεις βρίσκονται στην πιο κρίσιμη καμπή τους, έχει να κάνει με τους αποστάσεις ασφαλείας που πρέπει να διατηρούν διαιτητές και τεχνικοί εντός του control room, κάτι που δεν μπορεί να εφαρμοστεί αυτή τη στιγμή.

Η μόνη περίπτωση να μην προχωρήσει τελικά η κατάργηση του VAR είναι να τοποθετηθούν plexiglass ανάμεσα στα άτομα που θα είναι στο control room και πάνω σε αυτό θα υπάρξουν συζητήσεις στην αυριανή τηλεδιάσκεψη.

Πηγή: Sport-fm 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:19