search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 05:54
MENU CLOSE

Γέννησε η γυναίκα του μέσα στο αυτοκίνητο στη μέση ενός πάρκινγκ – Το ασθενοφόρο δεν πήγαινε γιατί νόμιζε ήταν φάρσα

22.04.2020 15:54
Γέννησε η γυναίκα του μέσα στο αυτοκίνητο στη μέση ενός πάρκινγκ – Το ασθενοφόρο δεν πήγαινε γιατί νόμιζε ήταν φάρσα - Media

 

Μια απίστευτη περιπέτεια είχε η Χάνα Χάουελς και ο σύζυγος της Άντι. Η Χάνα ήταν στις μέρες της να γεννήσει αλλά λόγω κορωνοϊού οι γιατροί τους είπαν να μην πάνε στο νοσοκομείο παρά μόνο ελάχιστα λεπτά πριν τη γέννα. 
Όμως κάποια πράγματα όσο και να θες να τα προγραμματίσεις όσο και να θες να τηρήσεις το χρονοδιάγραμμα, δεν μπορεί να γίνει. Όταν την έπιασαν οι πόνοι και οι διαστολές έδειχναν ότι θα γεννήσει ο Άντι τηλεφώνησε στο ασθενοφόρο, το οποίο όμως αρχικά νόμιζε ότι ήταν φάρσα. 


Αφού είδε και αποείδε, το ζευγάρι μπήκε στο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε προς το νοσοκομείο. Όμως ύστερα από λίγα χιλιόμετρα η Χάνα είπε τη μαγική λέξη: «Έρχεται». Ο Άντι έκανε δεξιά μπήκε στο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ και ετοιμάστηκε να γίνει πατέρας.


Με το ένα χέρι στο τηλέφωνο να λέει ότι δεν είναι φάρσα στους νοσοκόμους και με το άλλο να προσπαθεί να λύσει τη ζώνη της γυναίκα του για να γεννήσει είχε φτάσει στα όρια του. Τελικά από το νοσοκομείο τον πίστεψαν και άρχισαν να του δίνουν τηλεφωνικά οδηγίες για να ξεγεννήσει τη γυναίκα του, ενώ το ασθενοφόρο πλησιάζε στο πάρκινγκ.
Όταν έφτασε στο πάρκινγκ, η Χάνα βαστούσε στην αγκαλιά της ευτυχισμένη τον μικρό της γιο τον Γουιλφ. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15