search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:08
MENU CLOSE

Τρέμει η Βόρεια Κορέα πιθανό θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ουν – Και ο λόγος είναι η αδελφή του (Photos)

22.04.2020 16:55
Ποιος Κιμ Γιονγκ Ουν; - Η αδελφή του... αγρίεψε: «Μπάσταρδα σκυλιά οι αποστάτες» - Media

 

Είναι μόλις 32 χρονών και το παρουσιαστικό της δεν θυμίζει σε τίποτα τον αδελφό της: λεπτή, με σχεδόν εύθραυστα χαρακτηριστικά και γλυκό χαμόγελο, η Κιμ Γιο Γιονγκ, αδελφή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν μοιάζει το ακριβώς αντίθετο του αδελφού της.

Ωστόσο, όπως συνήθως συμβαίνει, τα φαινόμενα απατούν και η νομενκλατούρα της Πιονγκγιάνγκ τρέμει στο ενδεχόμενο ο Κιμ όντως να έχει σοβαρά προβλήματα υγείας και να δίνει μάχη για τη ζωή του, καθώς η αδελφή του μοιάζει να είναι η πιθανότερη διάδοχός του.

Η Γιο θεωρείται ως το «alter ego» του αδελφού της και σύμφωνα με τον Guardian, μετά τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018, οπότε και έκανε την πρώτη δημόσια διεθνή εμφάνισή της, φέρεται πλέον να έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στο καθεστώς της Βόρειας Κορέας.
 
Η εφημερίδα κάνει λόγο για μια γυναίκα με πάρα πολλές γνώσεις αλλά και σκληρή, όπως όλη η οικογένειά της που φημολογείται ότι είναι ο «εγκέφαλος» πίσω από την πολύ προσεκτικά δομημένη δημόσια εικόνα του Κιμ Γιονγκ Ουν, τόσο στο εξωτερικό όσο και το εσωτερικό της Βόρειας Κορέας.
Η Γιο έκανε την πρώτη της πολιτική εμφάνιση τον περασμένο μήνα, όταν με ανακοίνωσή της τόνισε πως η «Νότιος Κορέα είναι απλά ένα φοβισμένο σκυλί που γαυγίζει», σχετικά με μια πυραυλική δοκιμή της Βόρειας Κορέας που έφερε τις αντιδράσεις της Σεούλ.
 
Η Κιμ Γιο Γιονγκ, η οποία θεωρείται ότι είναι τέσσερα χρόνια νεότερη από τον αδερφό της, σπάνια εμφανιζόταν δημοσίως έως το 2010, όταν φωτογραφήθηκε σε μία εκδήλωση. Τον επόμενο χρόνο, εμφανιζόταν πλεόν τακτικά στο περιβάλλον του πατέρα της Κιμ Γιονγκ Ιλ και φωτογραφήθηκε να πενθεί τον θάνατό του στα τέλη του 2011.
Σύμφωνα, δε, με τους αναλυτές, η «προαγωγή» της Γιο, ίσως κρύβει και την επόμενη ημέρα στην Πιονγκγιάνγκ, καθώς ο Κιμ Γιονγκ-Ουν φαίνεται πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλέον στα καθήκοντά του ενώ εδώ και χρόνια φέρεται να αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα αλλά και να πάσχει από διαβήτη.
 
Πληροφορίες: in gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:08