search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:41
MENU CLOSE

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στηρίζει τους Έλληνες πρωταθλητές

16.07.2012 07:51
Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στηρίζει τους Έλληνες πρωταθλητές - Media

Την ευκαιρία να γνωριστούν επίσημα με τη διοίκηση της Τράπεζας και να μιλήσουν με τον Πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Κλέωνα Παπαδόπουλο είχαν χθες Τρίτη 10 Ιουλίου οι αθλητές που ανέλαβε να στηρίζει η Τράπεζα στην πορεία τους προς τους Ολυμπιακούς. 

Την ευκαιρία να γνωριστούν επίσημα με τη διοίκηση της Τράπεζας και να μιλήσουν με τον Πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Κλέωνα Παπαδόπουλο είχαν χθες Τρίτη 10 Ιουλίου οι αθλητές που ανέλαβε να στηρίζει η Τράπεζα στην πορεία τους προς τους Ολυμπιακούς. 

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Δημήτρης Χονδροκούκης, Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο άλμα εις ύψος, η Νικόλ Κυριακοπούλου Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο άλμα επί κοντώ, αλλά και οι τέσσερις Παγκόσμιοι Πρωταθλητές της ποδηλασίας, Γιάννης Ταμουρίδης, Περικλής Ηλίας, Χρήστος & Ζαφείρης Βολικάκης επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας.

Ο Πρόεδρος Κλέων Παπαδόπουλος και ανώτερα στελέχη της τράπεζας τους υποδέχτηκαν, τους έδωσαν τις ευχές τους για καλή προπόνηση και υψηλές επιδόσεις στους ερχόμενους Ολυμπιακούς, ενώ τους παρουσίασαν το νέο microsite που δημιούργησε το ΤΤ με πρωτοβουλία του Προέδρου για να προβάλει ακόμη περισσότερο τους Ολυμπιακούς αθλητές.

Το νέο microsite, το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε στη διεύθυνση http://olympics.ttbank.gr περιλαμβάνει τα προφίλ των αθλητών με πλούσιο βιογραφικό υλικό, φωτογραφίες, βίντεο, συνεντεύξεις, presskit, δημοσιεύματα και links που συνδέουν το κοινό με τις προσωπικές σελίδες των αθλητών στο facebook και τα υπόλοιπα social media.

Στη συνάντηση δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν οι τέσσερις κωπηλάτες, Νίκος & Απόστολος Γκουντούλας, Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου, καθώς το προπονητικό τους πρόγραμμα και η απόσταση δεν τους επέτρεψαν να κάνουν το ευχάριστο διάλειμμα.

Στη συνάντηση, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε: «Όλα ξεκίνησαν πέρσι, όταν με επισκέφθηκαν ο Νίκος και Απόστολος Γκουντούλας ζητώντας τη στήριξή μας στο δρόμο για τη φετινή Ολυμπιάδα. Η απάντησή μας ήταν θετική, γιατί πιστέψαμε όχι μόνο στο ταλέντο και τις δυνάμεις τους, αλλά στο ήθος τους. Το ίδιο συνέβη και με τα υπόλοιπα παιδιά, τα οποία ξεχωρίζουν πραγματικά όχι μόνο για τις σημαντικές τους επιδόσεις, αλλά και για την προσωπικότητά τους. Είμαστε πραγματικά περήφανοι για όλους εσάς που εκπροσωπείτε επάξια τη χώρα μας και εύχομαι μετά το καλοκαίρι να ξαναβρεθούμε για να σας τιμήσουμε. Θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας όχι μόνο για τους Ολυμπιακούς και είμαστε σίγουροι ότι η αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει, θα έχει μέλλον».

Στη συνέχεια, τα παιδιά επισκέφθηκαν το κεντρικό κατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, όπου και υπέγραψαν αυτόγραφα στους πελάτες και το προσωπικό της τράπεζας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:41