search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:28
MENU CLOSE

Η ατάκα του Παντελή Καναράκη για τις πλαστικές που άφησε άφωνη τη Θεοδωρίδου (Video)

23.04.2020 07:34
Πρόεδρος Επιτροπής Εμβολιασμού: Το εμβόλιο δεν είναι το τέλος του κορωνοϊού - Λιγότερες δόσεις σε όλη την Ευρώπη (Video) - Media

 

Ένα χιουμοριστικό απόσπασμα από τη συναυλία που έδωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Κηποθέατρο Παπάγου, έπαιξε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του, προσφέροντας στο τηλεοπτικό κοινό ένα στιγμιότυπο για άφθονο γέλιο…

Όπως θα διαπιστώσετε από το εν λόγω βίντεο, δίπλα στην τραγουδίστρια βρίσκεται ο Γιώργος Παπαδόπουλος και καλός της φίλος Παντελής Καναράκης με την τραγουδίστρια να πέφτει… θύμα του γνωστού ηθοποιού.

Μια ατάκα για τις πλαστικές που η ίδια έχει κάνει, έκανε τη Νατάσα Θεοδωρίδου να τον κοιτά με ανοιχτό το στόμα, λίγο πριν ξεσπάσει σε γέλια.

“Ε που να σε γνωρίσω, πάτε όλες και πειράζετε τις μούρες σας και σε λίγο από τα σφραγίσματα θα σας καταλαβαίνουμε” αναφέρεται μεταξύ άλλων πάνω στη σκηνή με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου να απολαμβάνει το χιούμορ του καλού της φίλου. 

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο παρακάτω βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:27