search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:22
MENU CLOSE

ΘΕΣγάλα: Από τα ΑΤΜ γάλακτος στα ράφια της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Γαλαξίας»

23.04.2020 08:09
ΘΕΣγάλα: Από τα ΑΤΜ γάλακτος στα ράφια της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Γαλαξίας» - Media

Ο θεσσαλικός συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής του, επεκτείνει τη δραστηριότητα διανομής των προϊόντων του στη αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας.

Συγκεκριμένα η συνεργασία που ξεκίνησε από τα μέσα Απριλίου, αφορά αρχικά τη διάθεση των προϊόντων ΘΕΣγάλα σε επιλεγμένα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας στους νομούς Αττικής, Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το 1971 και απαριθμεί 161 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, απασχολώντας περισσότερους από 4.800 υπαλλήλους.

Σύμφωνα με τον συνεταιρισμό, η συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς τη ριζική αναδιάρθρωση που επιθυμεί να υλοποιήσει ο ΘΕΣγάλα, ενώ διευκολύνει τους καταναλωτές να αγοράσουν το ποιοτικό συνεταιριστικό γάλα διευρύνοντας ή υποκαθιστώντας, όπου χρειάζεται, τα σημεία πώλησης των αυτόματων πωλητών γάλακτος της εταιρείας.

Τα προϊόντα που ήδη διατίθενται προς πώληση μέσω των καταστημάτων Γαλαξίας είναι το γάλα, το γιαούρτι καθώς και άλλα γαλακτοκομικά εμπορεύματα του συνεταιρισμού.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:22