search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:27
MENU CLOSE

Βόλος: Τρόμος για ηλικιωμένη – Μπήκαν οι ληστές την ώρα που πήγε να ελέγξει αν έχει κλειδώσει την πόρτα

23.04.2020 12:16
Βόλος: Τρόμος για ηλικιωμένη – Μπήκαν οι ληστές την ώρα που πήγε να ελέγξει αν έχει κλειδώσει την πόρτα - Media

 

Ένας άνδρας και μία γυναίκα αναζητούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου οι οποίοι λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης λήστεψαν γυναίκα 81 ετών που διαμένει μόνη της στην περιοχή του Αναύρου στον Βόλο.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, οι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλα τύπου full face, αφού παραβίασαν το παράθυρο κουζίνας της μονοκατοικίας, αφαίρεσαν τα κλειδιά της πόρτας της κουζίνας από το εσωτερικό της και χρησιμοποιώντας τα, μπήκαν μέσα στο σπίτι.

Την ώρα εκείνη η 81χρονη κατευθύνονταν προς την πόρτα για να ελέγξει αν την είχε κλειδώσει, δεδομένου ότι διαπίστωσε πως το παράθυρό της ήταν ανοιχτό.

Εκείνη τη στιγμή δέχτηκε ώθηση από την πόρτα την οποία βίαια έσπρωξαν οι δράστες, με αποτέλεσμα την πτώση της ηλικιωμένης στο έδαφος και τον τραυματισμό στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ από το πορτοφόλι της 81χρονης, το οποίο βρίσκονταν επάνω σε έπιπλο δωματίου και στη συνέχεια αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου από την κόρη της για την παροχή πρώτων βοηθειών, όπου και πήρε εξιτήριο άμεσα, καθώς ο τραυματισμός της στο κεφάλι, δυστυχώς, δεν ήταν σοβαρός.

Άμεση υπήρξε και κινητοποίηση της Αστυνομίας και σε εξέλιξη βρίσκονται οι αναζητήσεις και οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:23