search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:36
MENU CLOSE

Εύα Μέντες: Γιατί δεν δημοσιεύω φωτογραφίες με τον Ράιαν Γκόσλινγκ και τα παιδιά μας

23.04.2020 12:50
Εύα Μέντες: Γιατί δεν δημοσιεύω φωτογραφίες με τον Ράιαν Γκόσλινγκ και τα παιδιά μας - Media

 

H Εύα Μέντες και ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι από τα ζευγάρια του Χόλιγουντ που δεν κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Για να βρεις μια κοινή τους φωτογραφία πρέπει να ψάξεις πάρα πολύ και είναι εξαιρετικά σπάνιο. Για όσους δεν γνωρίζουν η Εύα Μέντες δεν έχει συνοδεύει ποτέ τον σύζυγό της στο κόκκινο χαλί. Αν μπεις στο προφίλ της στο Instagram, θα δεις ότι η ηθοποιός του Χόλιγουντ δεν δημοσιεύει φωτογραφίες του συζύγου της, ούτε των παιδιών της.

Η Εύα Μέντες είναι ζευγάρι με τον Ράιαν Γκόσλινγκ από το 2011, όταν συναντήθηκαν στα γυρίσματα της δραματικής ταινίας «The Place Beyond the Pines» και έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την 5χρονη Εσμεράλντα και την 3χρονη Αμάντα, τις οποίες κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόσφατα η Εύα Μέντες έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πώς δεν δημοσιεύει φωτογραφίες της οικογένειάς της.

«Κατά την διάρκεια αυτής της κρίσης του κορωνοϊού, έχω μπερδευτεί για το τι πρέπει να ποστάρω στα social media. Έτσι ποστάρω όσα με συγκινούν με την ελπίδα ότι συγκινούν και τους υπόλοιπους. Δεν ποστάρω τίποτα για την οικογένειά μου και δεν νιώθω άνετα να προστάρω για τη δουλειά αυτό το διάστημα. Έτσι, αυτό θα λαμβάνετε…» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση ενός follower γιατί δεν δημοσιεύει οικογενειακές φωτογραφίες απάντησε ότι «πάντα είχα ξεκάθαρα όρια όταν αφορά τον άνδρα μου και τα παιδιά μου. Μιλάω για αυτούς φυσικά, αλλά με όρια και δεν θα ποστάρω ποτέ φωτογραφίες από την καθημερινή μας ζωή. Από τη στιγμή που τα παιδιά μου είναι τόσο μικρά και δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς σημαίνει να δημοσιεύσω μια φωτογραφία, δεν έχω τη συγκατάθεσή τους. Άρα, δεν θα δημοσιεύσω καμία φωτογραφία τους μέχρι να είναι αρκετά μεγάλες ώστε να μου δώσουν την άδεια» εξήγησε.

«Όσον αφορά τον Ράιαν και εμένα, δουλεύει καλύτερα για εμάς με αυτόν τον τρόπο. Να κρατάμε για εμάς την προσωπική μας ζωή. Σας στέλνουμε όλη μας την αγάπη» συμπλήρωσε.

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28