02/03/2021 22:51:01

«Το μήνυμα αυτό θα... αυτοκαταστραφεί», τώρα και στο Viber (Video)

«Το μήνυμα αυτό θα... αυτοκαταστραφεί», τώρα και στο Viber (Video) - Media
 
Ένα νέο χαρακτηριστικό φέρνει το Viber, με το οποίο θεωρεί ότι θα κάνει πιο ασφαλείς τις επικοινωνίες. Η δημοφιλής εφαρμογή, ετοιμάζεται να προσθέσει τα μηνύματα που διαγράφονται μόνα τους μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα.
 
Η λειτουργία αυτή ήταν διαθέσιμη μόνο στις μυστικές συνομιλίες, ωστόσο το Viber αποφάσισε να την προσθέσει και στις κανονικές συνομιλίες.
 
Σύντομα κάθε χρήστης θα μπορεί να βάζει χρονοδιακόπτη αυτοδιαγραφής, ο οποίος θα ξεκινά αυτόματα μόλις ο παραλήπτης δει το μήνυμα (κείμενο, φωτογραφία, βίντεο ή οποιοδήποτε άλλο τύπο αρχείου).
 
Ο χρονοδιακόπτης μπορεί να κρατά για μερικά δευτερόλεπτα, λεπτά, ώρες ή ακόμη και μέρες.
 
Όπως δήλωσε ο Ofir Eyal, COO του Viber: "Με περηφάνια παρουσιάζουμε τη λειτουργία αυτοδιαγραφόμενων μηνυμάτων σε όλες τις συνομιλίες 1-προς-1. Πρωτοπαρουσιάστηκαν το 2017, ως στοιχείο των μυστικών συνομιλιών. Με τον καιρό πειστήκαμε ότι ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό ενίσχυσης της εμπιστευτικότητας, που θα περιλαμβάνει και την αποστολή μιας ειδοποίησης στον αποστολέα, αν ο παραλήπτης πάρει ένα screenshot του αυτοδιαγραφόμενου μηνύματος, θα πρέπει να προστεθεί και στις κανονικές συνομιλίες. Πρόκειται για ένα ακόμη σημείο – σταθμό της επιδίωξής μας να είμαστε η πιο ασφαλής πλατφόρμα μηνυμάτων στο κόσμο".

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.