search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:42
MENU CLOSE

«Το μήνυμα αυτό θα… αυτοκαταστραφεί», τώρα και στο Viber (Video)

23.04.2020 15:03
«Το μήνυμα αυτό θα... αυτοκαταστραφεί», τώρα και στο Viber (Video) - Media
 
Ένα νέο χαρακτηριστικό φέρνει το Viber, με το οποίο θεωρεί ότι θα κάνει πιο ασφαλείς τις επικοινωνίες. Η δημοφιλής εφαρμογή, ετοιμάζεται να προσθέσει τα μηνύματα που διαγράφονται μόνα τους μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα.
 
Η λειτουργία αυτή ήταν διαθέσιμη μόνο στις μυστικές συνομιλίες, ωστόσο το Viber αποφάσισε να την προσθέσει και στις κανονικές συνομιλίες.
 
Σύντομα κάθε χρήστης θα μπορεί να βάζει χρονοδιακόπτη αυτοδιαγραφής, ο οποίος θα ξεκινά αυτόματα μόλις ο παραλήπτης δει το μήνυμα (κείμενο, φωτογραφία, βίντεο ή οποιοδήποτε άλλο τύπο αρχείου).
 
Ο χρονοδιακόπτης μπορεί να κρατά για μερικά δευτερόλεπτα, λεπτά, ώρες ή ακόμη και μέρες.
 

Όπως δήλωσε ο Ofir Eyal, COO του Viber: “Με περηφάνια παρουσιάζουμε τη λειτουργία αυτοδιαγραφόμενων μηνυμάτων σε όλες τις συνομιλίες 1-προς-1. Πρωτοπαρουσιάστηκαν το 2017, ως στοιχείο των μυστικών συνομιλιών. Με τον καιρό πειστήκαμε ότι ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό ενίσχυσης της εμπιστευτικότητας, που θα περιλαμβάνει και την αποστολή μιας ειδοποίησης στον αποστολέα, αν ο παραλήπτης πάρει ένα screenshot του αυτοδιαγραφόμενου μηνύματος, θα πρέπει να προστεθεί και στις κανονικές συνομιλίες. Πρόκειται για ένα ακόμη σημείο – σταθμό της επιδίωξής μας να είμαστε η πιο ασφαλής πλατφόρμα μηνυμάτων στο κόσμο”.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:41