search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:33
MENU CLOSE

Η κλινική «Κασταλία» η δεύτερη δομή με κρούσματα κορωνοϊού – 29 κρούσματα σε κλινική στο Περιστέρι

23.04.2020 16:15
Η κλινική «Κασταλία» η δεύτερη δομή με κρούσματα κορωνοϊού - 29 κρούσματα σε κλινική στο Περιστέρι - Media

 

Κατέληξε ασθενής από την κλινική «Κασταλία» που έχει 300 τροφίμους και 170 εργαζόμενους.

Η κλινική είναι η δεύτερη δομή μετά από εκείνη στο Περιστέρι, η οποία εμφανίζει κρούσματα κορωνοϊού, και βρίσκεται στο Ελληνικό.

Στην κλινική αυτή σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού, ενώ από εκεί προέκυψε και ένας από τους 4 νεκρούς από τον ιό οι οποίοι και ανακοινώθηκαν σήμερα.

Ο κ. Χαρδαλιάς κατέστησε σαφές ότι θα αναζητηθούν ευθύνες, καθώς ελέγχεται αν τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας καθώς όπως όλα δείχνουν η διασπορά του κορωνοϊού ήταν μεγάλη. Δεν πρόκειται να υπάρξουν εκπτώσεις για κανέναν στην άσκηση των καθηκόντων όλων όσων διαχειρίζονται ανθρώπινη ζωή, διαμήνυσε ο κ. Χαρδαλιάς και κάλεσε όσους εργάζονται σε τέτοιες δομές να εφαρμόσουν κάθε πρωτόκολλο.

Στο Περιστέρι

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα κρούσματα στην κλινική στο Περιστέρι είναι 29 εκ των οποίων οι 13 είναι αιμοκαθαιρόμενοι, οι 11 είναι ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και άλλοι πέντε είναι ασθενείς με άλλα προβλήματα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δυο από τους νεφροπαθείς που έκαναν αιμοκάθαρση στην κλινική μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ και ο ασθενής μηδέν νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:33