search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:38
MENU CLOSE

Πήλιο: Απειλούσε με καραμπίνα την εν διαστάσει σύζυγό του

23.04.2020 18:49
Ηράκλειο: Επιχειρηματίας συνελήφθη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου - Media

 

Με χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα Ν. Πηλίου ο δράστης εξηγούσε ότι τα ανήλικα δεν ήθελαν να ακολουθήσουν την πρώην σύζυγό του!

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, αγριεύουν τη συνεννόηση μεταξύ γονέων για την επικοινωνία με τα παιδιά η πανδημία του κορονοϊού και ο παρατεταμένος εγκλεισμός. Μητέρα ανήλικων παιδιών καλούσε χθες το μεσημέρι σε βοήθεια έξω από το σπίτι τού εν διαστάσει συζύγου της, όπου είχε μεταβεί για να πάρει τα ανήλικα τέκνα της, καθώς ο σύζυγός της κρατούσε κυνηγετική καραμπίνα.

Πανικός και αναστάτωση σε χωριό του Πηλίου χθες το μεσημέρι. Γυναίκα καλούσε αναστατωμένη σε βοήθεια και σειρήνες της Αστυνομίας ηχούσαν στο σημείο μετά από λίγη ώρα.

Αστυνομικοί κατέσχεσαν την κυνηγετική καραμπίνα. Συνέλαβαν τον 51χρονο και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι κατείχε παράνομα το όπλο και σχημάτισαν εναντίον του δικογραφία για απειλή.

Σύμφωνα με την κατάθεση της παθούσας, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι όταν πήγε να πάρει τα παιδιά της από το σπίτι του πρώην συζύγου της, με τον οποίο έχουν συνεπιμέλεια των παιδιών.

Εκείνος άνοιξε την πόρτα και όταν εκείνη τον ενημέρωσε για τον λόγο της επίσκεψής της ο 51χρονος μπήκε στο σπίτι και αντί να γυρίσει με τα παιδιά επέστρεψε μόνος κρατώντας κυνηγετικό όπλο. Δεν έλεγε τίποτα, απλώς κοιτούσε την εν διαστάσει σύζυγό του έχοντας στα χέρια του την καραμπίνα, φέρεται να κατέθεσε η παθούσα, η οποία βίωσε απερίγραπτες στιγμές φόβου και τρόμου.

Ο 51χρονος κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου. Κληθείς να δώσει εξηγήσεις για την ακατανόητη συμπεριφορά του φέρεται να αντέτεινε ότι δεν ήταν πως δεν ήθελε να δώσει εκείνος τα ανήλικα τέκνα, αλλά ότι τα παιδιά του δεν ήθελαν να ακολουθήσουν τη μητέρα τους στο σπίτι!

Ο συλληφθείς θα δικαστεί σε ρητή δικάσιμο, καθώς με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Από την έναρξη της υγειονομικής κρίσης μέχρι σήμερα δεν έχουν σημειωθεί παρά μεμονωμένα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας φραστικού επιπέδου και αυτά αφορούσαν κατά κύριο λόγο στην επικοινωνία γονέων με τα παιδιά. Φαίνεται όμως ότι ο παρατεταμένος εγκλεισμός είναι άγνωστο πού μπορεί να οδηγήσει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:38