06/07/2020 19:58:34

Ομάδα δημοσιογράφων θέλει να βγάλει στα περίπτερα την εφημερίδα «Μεσημβρινή»!

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων  - Media

 

Τα κυριακάτικα φύλλα αντεξαν στην δραματική πτώση εν μέσω πανδημίας. Κάποια μάλιστα αύξησαν την κυκλοφορία τους. Τροφή για σκέψη. Ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων προσπαθεί τις τελευταίες μέρες, να πείσει τον Ομιλο Βαρδινογιάννη, να της επιτρέψει να εκδώσει ως ημερήσιο φύλλο την ιστορική, "Μεσημβρινή" κρατώντας την ιδιοκτησία του τίτλου. Η απάντηση παραμένει αγνωστη προς το παρόν...

Στο διαδικτυακό πρόγραμμα κατάρτισης του διεθνούς Ιδρύματος ThomsonFoundation, για την προσωπική ασφάλεια των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ της πανδημίας Covid-19 μπορουν να συμμετέχουν δωρεάν όσοι το επιθυμούν (δείτε ΕΔΩ)

Επιστολή προς τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση σχετικά με την επίλυση του ζητήματος των ενσήμων των εργαζομένων της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε, έστειλαν τα ΔΣ της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (Ε.Σ.Η.Ε.Α.), της Ένωσης Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (Ε.Π.Η.Ε.Α.) και της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (E.T.I.T.A.). 

Πηγή: zoornalistas.com

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.