search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:01
MENU CLOSE

Κορωνοϊός-Ιαπωνία: Οι γυναίκες είναι… αναποφάσιστες, για ψώνια μόνο οι άνδρες! – Σάλος από δηλώσεις δημάρχου

24.04.2020 07:03
Ιαπωνία: Σε ξενοδοχεία όσοι έχουν κορωνοϊό και ελαφρα συμπτώματα – Θα τους υποδέχεται ...ρομπότ (Video) - Media

 

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Ιαπωνία η δήλωση του δημάρχου της πόλης Οσάκα ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, ισχυρίστηκε ότι κατά τη διάρκεια της έκτακτης κατάστασης που βρίσκεται η χώρα εξαιτίας του κορωνοϊού, οι άνδρες είναι αυτοί που πρέπει να βγαίνουν για ψώνια, καθώς οι γυναίκες είναι… αναποφάσιστες.

«Οι γυναίκες χρειάζονται πολύ χρόνο καθώς κάνουν βόλτες στους διαδρόμους και διστάζουν να πάρουν το ένα προϊόν ή το άλλο. Οι άνδρες μπορούν να βρουν τα πράγματα που τους έχουν γράψει να πάρουν και να φύγουν, γι’ αυτό νομίζω ότι είναι καλύτερο να πηγαίνουν αυτοί για ψώνια, αποφεύγοντας την ανθρώπινη επαφή», δήλωσε ο 56χρονος Ιχίρο Ματσούι.

Όταν ένας δημοσιογράφος αντέδρασε εκείνη την ώρα, ο ίδιος υποστήριξε ότι τα σχόλιά του μπορεί να παρεξηγηθούν, αλλά αυτό ισχύει στην οικογένειά του.

Όπως ήταν λοιπόν φυσικό, η συγκεκριμένη δήλωση του δημάρχου δεν πέρασε απαρατήρητη και ασχολίαστη από τους χρήστες του διαδικτύου.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, χρήστης του Twitter τον κατηγορεί πως «δεν σέβεται τις γυναίκες και τους άνδρες», ενώ άλλος χαρακτήρισε το σχόλιό του «γεμάτο προκαταλήψεις εναντίον των γυναικών» προσθέτοντας πως «υπάρχουν αναποφάσιστοι άνδρες και ευκίνητες και έξυπνες γυναίκες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:01