search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:37
MENU CLOSE

Γιαννιτσά: H συγκινητική ιστορία του γενναίου «Μάικ» – Έπεσε θύμα δηλητηρίασης με φόλα αλλά τα κατάφερε (Video)

24.04.2020 08:26
Γιαννιτσά: H συγκινητική ιστορία του γενναίου «Μάικ» - Έπεσε θύμα δηλητηρίασης με φόλα αλλά τα κατάφερε (Video) - Media

 

Συγκινεί το περιστατικό που εκτυλίχθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι μπροστά στο Δημαρχείο Πέλλας, στα Γιαννιτσά, με «πρωταγωνιστή» τον Μάικ, ένα σκυλί το οποίο έπεσε θύμα δηλητηρίασης με φόλα.

Με τις κατάλληλες ενέργειες, την συνδρομή της αστυνομίας και του κτηνιάτρου Θάνου Τζιρίνη, το περιστατικό αντιμετωπίστηκε θετικά με την έγκαιρη διακομιδή του σκύλου στο κτηνιατρείο, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Πέλλας karatzova.com.

Η χθεσινή ανάρτηση του Ηλία Ντίνη, στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστική:

«Συμβαίνει τώρα ξανά στα Γιαννιτσά μπροστά στο δημαρχείο…

Ευχαριστούμε πάρα πολύ την αστυνομία! Ο φίλος μας ο Μάικ στο χώρο μπροστά του το δημαρχείο ήρθε και ο κτηνίατρος Τζιρίνης Θάνος για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του περιστατικού. Έγιναν οι κατάλληλες ενέργειες από το γιατρό και μετά χρειάστηκε να γίνει διακομιδή στο ιατρείο του όπου κάθε στιγμή νοσηλεύεται. Μέχρι στιγμής πάνε όλα καλά αναμένουμε τις επόμενες ώρες να δουν πώς θα εξελιχθεί το περιστατικό.

Παρακαλώ να βλέπετε όλοι και να παρατηρείτε τα ζώα που γνωρίζετε σε κάθε γειτονιά αν υπάρχουν σε τι κατάσταση είναι, αν έχουν περίεργη συμπεριφορά, προσέξτε παρακαλώ να μην υπάρχουν τροφές στα πεζοδρόμια ή κάτω από αυτοκίνητα ή στα πάρκα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24