search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:59
MENU CLOSE

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πρόστιμο 150 ευρώ από την αστυνομία σε Σφιντέρσκι και Στοχ

24.04.2020 10:51
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πρόστιμο 150 ευρώ από την αστυνομία σε Σφιντέρσκι και Στοχ - Media

 

Την είδηση ότι τόσο o ίδιος όσο και ο συμπαίχτης του στον ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι, πλήρωσαν πρόστιμο 150 ευρώ γιατι δεν ακολούθησαν τις προβλεπόμενες κινήσεις για να βγουν από το σπίτι τους, γνωστοποίησε με συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της Σλοβακίας, ο μέσος του «Δικεφάλου» Μίροσλαβ Στοχ.

Όπως ανέφερε, ενώ είχε βγει για τρέξιμο με τον συμπαίκτη του, του έγινε αστυνομικός έλεγχος, στον οποίο αποδείχθηκε πως και δεν είχε στείλει μήνυμα στο 13033 και αναγκάστηκε να καταβάλλει το πρόστιμο των 150 ευρώ που προβλέπεται από το νόμο, κάτι που ίσχυσε και για τον Πολωνό επιθετικό.

Στην αναφορά του στα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα αλλά και στο περιστατικό με τους αστυνομικούς, όπως αναφέρει το ethnos.gr, ο Στοχ σημείωσε: «Στην Ελλάδα, από την αρχή έλαβαν μέτρα. Για μένα είναι δύσκολο να κρίνω το πως λειτούργησαν εδώ, γιατί περνάω αρκετό χρόνο στο σπίτι γενικά. Πηγαίνουμε μόνο στο σούπερ μάρκετ και για τρέξιμο με τον Κάρολ Σφιντέρσκι. Μερικοί φοράνε γάντια και μάσκες, αλλά ο περισσότερος κόσμος όχι. Εδώ δεν είναι υποχρεωτικό. Έχουμε διαφορετικούς κανόνες από τη Σλοβακία.

Για παράδειγμα, όταν βγαίνουμε έξω στέλνουμε ένα μήνυμα για το λόγο που βγαίνουμε από το σπίτι. Περισσότερο στέλνω τον αριθμό 6 κι όταν ο αστυνομικός σε σταματήσει, πρέπει να δώσεις τα στοιχεία σου. Μία φορά μου έκαναν έλεγχο. Ο διάδρομος μου έσπασε την περασμένη Πέμπτη, αλλά λόγω του Πάσχα δεν μπορούσε να μας το φτιάξει κάποιος. Οπότε πήγα με τον Κάρολ για τρέξιμο στην παραλία. Όμως είχα ξεχάσει να στείλω μήνυμα και δεν είχα πάρει μαζί μου και το διαβατήριό μου. Ο Κάρολ είχε στείλει μήνυμα αλλά κι αυτός είχε ξεχάσει τα χαρτιά του. Οι αστυνομικοί μας σταμάτησαν εκείνη την ημέρα και μας επέβαλαν και στους δύο πρόστιμο 150 ευρώ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:57