28/01/2021 10:28:50

Νέα «γαλάζια» ιντερνετική γκάφα με Μαστοράκη που «ξεσκίζει» ...Ρουβα – Ρεζιλίκι της ΓΓ Ενημέρωσης

Νέα «γαλάζια» ιντερνετική γκάφα με Μαστοράκη που «ξεσκίζει» ...Ρουβα – Ρεζιλίκι της ΓΓ Ενημέρωσης  - Media

 

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε για τα διάφορα σκίτσα που αφορούσαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην κρατική ιστοσελίδα gov.gr , τα οποία άρον άρον αποσύρθηκαν, νέα γκάφα ήρθε στο προσκήνιο αυτή τη φορά στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

O λόγος για ένα παράξενο tweet, την Τετάρτη το βράδυ, της Γ.Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας: το tweet είχε έναν σύνδεσμο της ψευτοδημοσιογραφικής ιστοσελίδας, αγνώστου ιδιοκτήτη, patkiout.gr, σκανδαλοθηρικού περιεχομένου: «Ο Νίκος Μαστοράκης ξεσκίζει το Ρουβά κτλ».

Μετά από λίγες ώρες η ανάρτηση κατέβηκε και η Γεν. Γραμματεία έγραψε: «Υπήρξε μια απρεπής ανάρτηση που δεν προέρχεται από τους επίσημους χειριστές του λογαριασμού. Ερευνάται τυχόν κακόβουλη εμπλοκή». Ομως η επίμαχη ανάρτηση είχε σωθεί από διάφορους χρήστες και κυκλοφορούσε ευρέως, αποκαλύπτοντας την αρχική πηγή.

Ακολούθησε φυσικά πλήθος αρνητικών σχολίων στο twitter καθώς από το ύφος και το στιλ της ανάρτησης πολλοί εξέφρασαν το συμπέρασμα ότι δεν επρόκειοι περί «κακόβουλης εμπλοκής» αλλά περί ενός κλασικού λάθους που συμβαίνει συχνά όταν κάποιος διαχειρίζεται παράλληλα διαφορετικούς λογαριασμούς....

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.