search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:09
MENU CLOSE

Νέα «γαλάζια» ιντερνετική γκάφα με Μαστοράκη που «ξεσκίζει» …Ρουβα – Ρεζιλίκι της ΓΓ Ενημέρωσης

24.04.2020 11:20
Νέα «γαλάζια» ιντερνετική γκάφα με Μαστοράκη που «ξεσκίζει» ...Ρουβα – Ρεζιλίκι της ΓΓ Ενημέρωσης  - Media

 

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε για τα διάφορα σκίτσα που αφορούσαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην κρατική ιστοσελίδα gov.gr , τα οποία άρον άρον αποσύρθηκαν, νέα γκάφα ήρθε στο προσκήνιο αυτή τη φορά στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

O λόγος για ένα παράξενο tweet, την Τετάρτη το βράδυ, της Γ.Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας: το tweet είχε έναν σύνδεσμο της ψευτοδημοσιογραφικής ιστοσελίδας, αγνώστου ιδιοκτήτη, patkiout.gr, σκανδαλοθηρικού περιεχομένου: «Ο Νίκος Μαστοράκης ξεσκίζει το Ρουβά κτλ».

Μετά από λίγες ώρες η ανάρτηση κατέβηκε και η Γεν. Γραμματεία έγραψε: «Υπήρξε μια απρεπής ανάρτηση που δεν προέρχεται από τους επίσημους χειριστές του λογαριασμού. Ερευνάται τυχόν κακόβουλη εμπλοκή». Ομως η επίμαχη ανάρτηση είχε σωθεί από διάφορους χρήστες και κυκλοφορούσε ευρέως, αποκαλύπτοντας την αρχική πηγή.

Ακολούθησε φυσικά πλήθος αρνητικών σχολίων στο twitter καθώς από το ύφος και το στιλ της ανάρτησης πολλοί εξέφρασαν το συμπέρασμα ότι δεν επρόκειοι περί «κακόβουλης εμπλοκής» αλλά περί ενός κλασικού λάθους που συμβαίνει συχνά όταν κάποιος διαχειρίζεται παράλληλα διαφορετικούς λογαριασμούς….

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15