search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:21
MENU CLOSE

Λαμία: Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και το ‘σκασε από το νοσοκομείο

24.04.2020 12:33
Κορωνοϊός: Άλλος ένας άνδρας κατέληξε στη Λάρισα - Στους 149 οι νεκροί - Media

 

Ένα ακόμη επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού που έχει σχέση με τη Λαμία είναι μεταξύ των 55 συνολικά κρουσμάτων που ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport.gr,  πρόκειται για γυναίκα από τη Λαμία, η οποία διαγνώστηκε με κορωνοϊό στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή γυναίκα πήγε το παιδί της, το οποίο αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, στο νοσοκομείο «Παίδων» στην Αθήνα. Εκεί, υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και η μητέρα διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Την «κοπάνησε»

Όταν όμως της είπαν να περιμένει για να δώσει ιστορικό και άλλες πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα σηκώθηκε και έφυγε από το νοσοκομείο χωρίς να ενημερώσει κανένα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ, καθώς και η αστυνομία η οποία αναζητούν τη νεαρή ρομά η οποία είναι επικίνδυνη για διασπορά του ιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport η συγκεκριμένη γυναίκα την Κυριακή του Πάσχα ήταν σε συγγενικό σπίτι στη Λαμία και γι’ αυτό δόθηκε εντολή από τον ΕΟΔΥ να γίνει ιχνηλάτηση των επαφών της στην πόλη της Λαμίας και ήδη έχουν μπει σε «καραντίνα» τα μέλη της οικογένειας με την οποία ήρθε σε επαφή ανήμερα του Πάσχα.

Επιπλέον, το απόγευμα της Πέμπτης παρουσιάστηκαν στο ΓΝ Λαμίας ο σύζυγος και ο αδερφός της για εξέταση και έμειναν σε καραντίνα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα του τεστ που τους έγινε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:20