search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:59
MENU CLOSE

Καλλιτέχνες «Live… από το σπίτι τους» στο «Δεύτερο Πρόγραμμα»

24.04.2020 12:51
Καλλιτέχνες «Live… από το σπίτι τους» στο «Δεύτερο Πρόγραμμα» - Media

 

 

Μικρές συναυλίες live από το σπίτι τους θα παρουσιάσουν γνωστοί και αγαπημένοι καλλιτέχνες μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα «Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7».

Το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 ακολουθεί τις επιταγές των ημερών και προτείνει μία διαφορετική μουσική συνάντηση.

Την αρχή κάνει ο Φοίβος Δεληβοριάς τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2020, στις 21:00.

Τον συντονισμό της δράσης ανέλαβε ο Διευθυντής του Δεύτερου Προγράμματος Πάνος Χρυσοστόμου, ενώ οι παραγωγοί του Δεύτερου Δήμητρα Κόχιλα και Έλενα Διάκου, εκ περιτροπής, θα βρίσκονται στο studio του Δεύτερου κατά τη διάρκεια των συναυλιών, συντονίζοντας τις μεταδόσεις. Όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την πολύτιμη συμβολή των τεχνικών εξωτερικών μεταδόσεων της ΕΡΑ με επικεφαλής τον Μάκη Γίγα, ο οποίος ανέλαβε την «επικίνδυνη αποστολή» της εξωτερικής μετάδοσης και ηχογράφησης.

Οι συναυλίες θα αναμεταδίδονται από το Πρώτο Πρόγραμμα, τη Φωνή της Ελλάδας και τους δεκαεννέα Περιφερειακούς Σταθμούς της ΕΡΤ, σε παράλληλη μετάδοση και από το web του Δεύτερου (https://webradio.ert.gr/deftero/).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33