search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:19
MENU CLOSE

Δωρεά 100 tablets σε μαθητές ακριτικών περιοχών από τη γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ

24.04.2020 13:16
Δωρεά 100 tablets σε μαθητές ακριτικών περιοχών από τη γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ - Media

 

Η εταιρεία Ελληνικά Γαλακτοκομεία-ΟΛΥΜΠΟΣ ανακοίνωσε την δωρεά 100 τάμπλετ για τη στήριξη μαθητών σε νησιωτικές, ακριτικές και παραμεθόριες περιοχές.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του υπουργείου Παιδείας, η ΟΛΥΜΠΟΣ θα διαθέσει εκατό τάμπλετ τελευταίας τεχνολογίας, για τη στήριξη και υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης των μαθητών που βρίσκονται σε ακριτικές περιοχές και απομακρυσμένα νησιά της χώρας.

Οι συσκευές θα διατεθούν, μέσω του υπουργείου, σε μαθητές που προέρχονται από οικογένειες χαμηλών εισοδημάτων ή πολύτεκνες οικογένειες. Η ΟΛΥΜΠΟΣ, συμμετέχοντας και σε αυτό το «μέτωπο» αλληλεγγύης, στέλνει το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, ώστε το μέλλον της χώρας μας και ειδικά των παιδιών μας να είναι πιο φωτεινό και ελπιδοφόρο, τονίζεται στην ανακοίνωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:16