search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:01
MENU CLOSE

Κλοέ Καρντάσιαν: Ο πρώην μου θα γίνει δότης σπέρματος για να κάνω δεύτερο παιδί

24.04.2020 14:04
Κλοέ Καρντάσιαν: Ο πρώην μου θα γίνει δότης σπέρματος για να κάνω δεύτερο παιδί - Media

 

Η Khloe Kardashian αποκάλυψε ότι κάνει κρυοσυντήρηση εμβρύων για να αποκτήσει δεύτερο μωρό και ο πρώην της Tristan Thomspson θα είναι ο δότης σπέρματος στο KUWTK την Πέμπτη.

Ο 29χρονος Tristan είπε στην Khloé Kardashian ότι ενδιαφερόταν να γίνει ο μελλοντικός δότης σπέρματος και η Khloe φάνηκε να αρνείται να αποκλείσει τη συμφιλίωση.

Σε μια συνομιλία μέσω βίντεο από το σπίτι της, η 35χρονη Khloé ενημέρωσε τον πρώην της ότι μόλις είχε υποβληθεί σε ανάκτηση ωαρίων και έλαβε 12 ωάρια, προσθέτοντας ότι ο γιατρός της ήταν «σίγουρος για πέντε» ότι θα ήταν δυνατά.

Είπε: «Σκέφτομαι να κάνω έναν δεύτερο γύρο ανάκτησης ωαρίων, αλλά αυτή τη φορά φτιάχνω έμβρυα». Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι θα ήθελε ο 29χρονος να παρέχει το σπέρμα που χρειάζεται για να το κάνει αυτό.

Ο μπασκετμπολίστας ήταν περισσότερο από πρόθυμος να βοηθήσει, καθώς ήταν αυτός που είχε αρχικά δώσει την ιδέα να δώσουν ένα αδερφάκι στην δύο ετών κόρη τους, True.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:01