search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:55
MENU CLOSE

Βαρύ πένθος για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

24.04.2020 14:42
Βαρύ πένθος για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους - Media

 

Δύσκολες ώρες βιώνει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και η οικογένειά της καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της γιαγιά. Η ηθοποιός την αποχαιρετά με μια πολύ γλυκιά και γεμάτη αναμνήσεις ανάρτηση.

«Περιμένοντας ένα γλυκό. Μια μέρα όπως όλες οι άλλες ημέρες… Μια μέρα όπως πολλές πολλές μέρες… 96 χρόνια. Πολλές μέρες. Όμορφες μέρες. Άσχημες. Δύσκολες. Εύκολες. Γαλλία, Αφρική, Ελλάδα. Ήσουν παντού. Πονηρούλα μου. Τα κατάφερες παντού γιατί είχες χιούμορ. Ήσουν όμορφη. Αληθινά όμορφη. Και κατεργάρα. Δεν είχες ηλικία. Σαν τώρα με μάθαινες ποδήλατο. Σαν τώρα σκαρφαλώναμε στις ντουλάπες, σαν τώρα καθόμουν απέναντί σου και σε θαύμαζα να πίνεις το ουισκάκι σου. Σαν τώρα. Και μεγάλωνες. Και μεγάλωνα. Και λίγο σε ξέχασα και έρχεται η ζωή και σε παρασύρει… Και σε ξαναβρήκα λίγο μεγαλύτερη λίγο πιο κουρασμένη αλλά πάντα θελκτική και αστεία. Και μια μέρα είχες μια λιγούρα. Και κάθισες και περίμενες το γλυκό σου. Ελπίζω να στο σερβίρουν εκεί που πας.. Αντίο γιαγιά… για μένα Νονά μου», έγραψε η ηθοποιός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:55