search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:01
MENU CLOSE

Διαμαρτυρίες κατοίκων στη Λάρισα: «Θα σπάσουμε την καραντίνα και σ’ όποιον αρέσει!» (Photos | Video)

24.04.2020 15:59
Διαμαρτυρίες κατοίκων στη Λάρισα: «Θα σπάσουμε την καραντίνα και σ

 

Νέα διαμαρτυρία πραγματοποίησαν κάτοικοι το μεσημέρι της Παρασκευής στη συνοικία της Νέας Σμύρνης μετά την χθεσινή ανακοίνωση που ήρθε δια στόματος του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, για επέκταση της καραντίνας σε τμήμα της εν λόγω συνοικίας.

Οι κάτοικοι της περιοχής εμμένουν στην διαμαρτυρία τους κόντρα στην απόφαση, καθώς επιθυμία τους είναι να σπάσει η καραντίνα. Μάλιστα μία κάτοικος της περιοχής μιλάει στην κάμερα του onlarissa.gr δηλώνοντας πως: «Ζητάμε ΤΩΡΑ κάποιον υπεύθυνο να έρθει να μας εξηγήσει τους λόγους της επέκτασης της καραντίνας. Αν μέχρι τις 7 το απόγευμα που ξεκινούν τα δελτία ειδήσεων δεν έρθει κάποιος υπεύθυνος να μας μιλήσει, εμείς θα σπάσουμε την καραντίνα μπροστά σε όλους. Θα σπάσουμε την καραντίνα και σε όποιον αρέσει…».

Αποκλείστηκε μόνο ένα σπίτι σε ολόκληρο δρόμο

Σε μία σοκαριστική καταγγελία προχώρησε Λαρισαία από τη Νέα Σμύρνη στο onlarissa.gr.

Η γυναίκα που διαμένει στην οδό Πλάτωνος με την οικογένειά της ξύπνησε σήμερα αντικρίζοντας ένα περίεργο θέαμα. Τοποθετήθηκε κορδέλα μόνο στο δικό της σπίτι, αποτελώντας το μοναδικό σημείο του δρόμου που είναι αποκλεισμένο.

Όπως αναφέρει καταστήματα κοντά στο σπίτι της και εντός του δρόμου λειτουργούν κανονικά και μπορεί να τα επισκεφθεί κόσμος. Η ίδια καθώς και η οικογένειά της έκανε το τεστ για το νέο κορωνοϊό και βρέθηκε αρνητική. «Είναι σα να με έχουν στιγματίσει», αναφέρει στο onlarissa.gr.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την επέκταση της καραντίνας το σημείο στο οποίο διαβιούσε δεν ήταν αποκλεισμένο όπως δήλωσε, ήταν όμως κλειστοί κάθετοι κοντινοί δρόμοι.

Από το πρωί επικοινώνησε τόσο με την Πολιτική Προστασία όσο και με το δήμο Λαρισαίων.

Όπως αναφέρει η Πολιτική Προστασία αναγνώρισε τα όσα κατήγγειλε, χωρίς όμως να δοθεί κάποια λύση στο πρόβλημά της.

Υπήρξε επικοινωνία και με το δήμο Λαρισαίων, που επίσης αναγνώρισε τα όσα είπε, χωρίς όμως να έχουν τη δυνατότητα να παρέμβουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33