search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:07
MENU CLOSE

Συναγερμός στο Πεντάγωνο: Κρούσματα κορωνοϊού και σε αντιτορπιλικό των ΗΠΑ

24.04.2020 17:18
Συναγερμός στο Πεντάγωνο: Κρούσματα κορωνοϊού και σε αντιτορπιλικό των ΗΠΑ - Media
 
Το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε σήμερα πως έχει εκδηλωθεί μία εστία κορωνοϊού σε ένα αντιτορπιλικό του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, τονίζοντας πως ένα από τα μέλη του πληρώματός του που προσβλήθηκαν διακομίσθηκε με ιατρικά μέσα από το σκάφος, το οποίο σταμάτησε τις επιχειρήσεις του και ανέκρουσε πρύμναν προς ελλιμενισμό.
 
Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Τζόναθαν Χόφμαν, μιλώντας κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων, επιβεβαίωσε το κρούσμα στο πλήρωμα του αντιτορπιλικού Kidd, του οποίου την ύπαρξη μετέδωσε για πρώτη φορά το πρακτορείο Reuters.
 
Στο τηλεγράφημά του το Reuters επικαλείτο αμερικανούς αξιωματούχους, οι οποίοι τόνιζαν πως περισσότεροι από δώδεκα ναύτες είχαν διαγνωσθεί θετικοί στον κορονοϊό. Ο Χόφμαν πάντως ερνήθηκε να απαντήσεις στις ερωτήσεις σχετικά με κάποιον συγκεκριμένο αριθμό κρουσμάτων στο Πολεμικό Ναυτικό.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03