search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:40
MENU CLOSE

Κορωνοϊός – Νέα Υόρκη: Κοριτσάκι 4 μηνών νικήθηκε από τον ιό

24.04.2020 17:42
Κορωνοϊός - Νέα Υόρκη: Κοριτσάκι 4 μηνών νικήθηκε από τον ιό - Media

 

Ένας πυροσβέστης στη Νέα Υόρκη και η σύζυγός του, «έχασαν» την 4 μηνών κόρη τους από τον κορωνοϊό αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ίδια η οικογένεια.

Η Jay-Natalie La Santa, το πρώτο παιδί για τον πυροσβέστη Jerel La Santa και της συζύγου του Lindsey La Santa, πέθανε τη Δευτέρα, αφού είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο πριν από σχεδόν ένα μήνα.

Η γιαγιά του κοριτσιού, επιβεβαίωσε το θάνατό της στο NBC News.

Το βρέφος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο στις 21 Μαρτίου, καθώς ανέβασε πυρετό και εισήχθη αμέσως λόγω της προϋπάρχουσας καρδιακής της κατάστασης. Το αρχικό τεστ κορωνοϊού στο οποίο υπεβλήθη, ήταν αρνητικό, κάτι που συνέβη και με τα τεστ που έκαναν οι γονείς και η γιαγιά της. Ωστόσο, μια εβδομάδα αργότερα ελέγχθηκε ξανά και βγήκε θετική.

«Δεν έχουμε ιδέα πώς κόλλησε τον ιό», δήλωσε η γιαγιά του μικρού κοριτσιού στο NBC News.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μωρό είχε τις αισθήσεις του τις πρώτες 16 μέρες της παραμονής του στο νοσοκομείο, αλλά τέθηκε σε τεχνητό κώμα λόγω της καρδιακής της κατάστασης. Τις τελευταίες μέρες παρουσίασε κάποια βελτίωση, σύμφωνα με τη γιαγιά της, ο πυρετός έμοιαζε να υποχωρεί και οι πνεύμονες άρχισαν να καθαρίζουν.

Όμως, μέσα σε λίγες ώρες, στις 20 Απριλίου, η κατάσταση αντιστράφηκε, οι παλμοί έπεσαν, η αναπνευστική λειτουργία επιδεινώθηκε και η μικρή υπέστη καρδιακή ανακοπή, χωρίς να καταφέρει να ανταποκριθεί ξανά στις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν.

Πηγή: protothema.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:39