search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:29
MENU CLOSE

Δικυκλιστής ΕΚΑΒ: Η συγκινητική ιστορία διάσωσης ενός 78χρονου με συμπτώματα κορωνοϊού

24.04.2020 20:21
Δεσφίνα: Δύο τραυματίες από σύγκρουση αυτοκινήτου με αγελάδα (Photos) - Media

 

Μία άκρως συγκινητική και συνάμα ανατριχιαστική ιστορία που αντανακλά την ευαισθησία και την ανάγκη να έχουμε δίπλα μας τους αγαπημένους μας ανθρώπους αυτές σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε λόγω της κρίσης του κορωνοϊού διηγείται με ανάρτησή του στο Facebook διασώστης του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση ο δικυκλιστής διασώστης, το μεσημέρι της Τετάρτης έλαβε κλήση για έναν 78χρονο που βρέθηκε πεσμένος στα σκαλοπάτια του σπιτιού του, έχοντας παράλληλα συμπτώματα που παρέπεμπαν σε ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού.

Πηγαίνοντας στο σημείο και αφού έλαβε όλα τα μέτρα προστασίας, σκούντηξε τον 78χρονο αποκαλώντας τον πατέρα λόγω της προχωρημένης ηλικίας του. Εκείνη την ώρα ο 78χρονος, κυρ-Φώτης στο όνομα, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα φωνάζοντάς τον «Τάσο», το όνομα του γιου του.

«Αχχχχ Τάσο παιδί μου, ήρθες; Δεν είμαι καλά Τάσο μου» είπε ο κυρ-Φώτης πιστεύοντας πως αυτός που του μίλησε είναι ο γιος του.

Πώς αντέδρασε ο διασώστης; Ήξερε ο 78χρονος ποιος πραγματικά είναι πίσω από τη στολή;

Διαβάστε τι ακολούθησε στη συγκινητική ανάρτηση του διασώστη:

Πηγή: ΣΚΑΙ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15