search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:50
MENU CLOSE

Ν. Βούτσης: Η απάντηση στη «νεοφιλελεύθερη λαίλαπα» της κυβέρνησης, βρίσκεται στη συσπείρωση των προοδευτικών δυνάμεων

25.04.2020 09:29
Ν. Βούτσης: Η απάντηση στη «νεοφιλελεύθερη λαίλαπα» της κυβέρνησης, βρίσκεται στη συσπείρωση των προοδευτικών δυνάμεων - Media

 

Για «νεοφιλελεύθερη λαίλαπα που σχεδιάζει η κυβέρνηση» έκανε λόγο ο Νίκος Βούτσης σε συνέντευξή του στο MEGA, χαρακτηρίζοντας δείγμα αυτής, το «μεγάλο σκάνδαλο των voucher», την «αδιαφανή» ενίσχυση των ΜΜΕ και την «απαξίωση» του κόσμου της εργασίας.

«Δεν αλλάζει τόσο εύκολα ο λύκος την προβιά του», σχολίασε ο τέως πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την κυβέρνηση για προσπάθεια στενής κομματικής «κεφαλαιοποίησης» της υπεύθυνης και στο όνομα της κοινωνίας, στάσης που, όπως είπε, έχει επιδείξει όλο αυτό το διάστημα της κρίσης ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σημείωσε ότι η απάντηση βρίσκεται στη συσπείρωση των προοδευτικών δυνάμεων της χώρας ώστε να παραμείνει όρθια η κοινωνία με προοδευτικές λύσεις. Τόνισε την ανάγκη μιας μεγάλης, ουσιαστικής αναδιανομής στο χρέος, μέσω των ευρωομολόγων, ώστε η οικονομία της ΕΕ να παρουσιάσει στοιχεία σύγκλισης και ανάπτυξης. Ο κ. Βούτσης αναφέρθηκε στην απειλή της εξάπλωσης ακροδεξιών και ρατσιστικών δυνάμεων στη γηραιά ήπειρο, για να σημειώσει ότι, όμως, «επειδή στο πεδίο της κοινωνίας υπάρχουν μεγάλες επιπτώσεις, αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις όπως στο μείζον ζήτημα της ανεργίας, είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει και θα ενισχυθεί ο πόλος των προοδευτικών δυνάμεων και λύσεων». «Γιατί όχι και των προοδευτικών κυβερνήσεων. Εμείς στην Αριστερά, εργαζόμαστε γι’ αυτήν την εξέλιξη», πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:50