search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:37
MENU CLOSE

Δεν άντεξε άλλο ο πατέρας, γι’ αυτό σκότωσε τον γιο του – Μαρτυρία-σοκ για το φονικό στη Θεσσαλονίκη

26.04.2020 14:10
Δεν άντεξε άλλο ο πατέρας, γι

 

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το φονικό 32χρονου άνδρα από τον ίδιο του τον πατέρα στην Πυλαία, στη Θεσσαλονίκη.

Μάρτυρας περιέγραψε πως οι καβγάδες ήταν σύνηθες φαινόμενο στο σπίτι της οικογένειας, ενώ ο γιος, που σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία φέρεται να ήταν χρήστης ναρκωτικών, χτυπούσε συχνά τους γονείς τους.

Όπως είπε ο μάρτυρας Θ.Ι., ο 63χρονος πατέρας αγανάκτησε καθώς ο γιος του επιτέθηκε στη γυναίκα του και έφτασε στο σημείο να στρέψει το όπλο του προς αυτόν και να τον σκοτώσει.

«Μάλωναν συχνά στο σπίτι, χτυπούσε (σ.σ. ο γιος) τους γονείς του, για τα ναρκωτικά. Σήμερα χτύπησε πάλι τη μάνα, ίσως γιατί δεν τον άφηναν να βγει έξω λόγω των απαγορεύσεων», υποστήριξε ο ίδιος. «Αντικρίζοντας τον δράστη, ο ανιψιός μου τον είδε παραμορφωμένο και τον ρώτησε τι έγινε. “Γιώργο, δεν πήγαινε άλλο, κοίτα τι με έχει κάνει”», φέρεται να του απάντησε ο 63χρονος. 

«Από αγανάκτηση το έκανε ο άνθρωπος», εκτίμησε ο μάρτυρας και πρόσθεσε: «Ήταν φίλος μου ο 63χρονος, καλός νοικοκύρης, καλός άνθρωπος. Δεν ήταν ούτε μπλεγμένος ούτε δολοφόνος. Κι η αγανάκτηση πολλά κάνει». Όπως είπε ο ίδιος, επιθυμεί να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του παιδοκτόνου.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται τόσο η μητέρα του 32χρονου και σύζυγος του δράστη όσο και η κόρη του.

Πηγή: voria.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:36