search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:00
MENU CLOSE

Σποτ – μήνυμα της ΕΣΗΕΑ στους πολίτες

26.04.2020 14:23
ΕΣΗΕΑ: Παρέμβαση στον ΕΦΚΑ για τα ένσημα των δημοσιογράφων της ΕΡΤ - Media

 

Με την υπογραφή της ΕΣΗΕΑ προβάλλεται ως «κοινωνικό μήνυμα» στους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτάκι για την υπεράσπιση της ενημέρωσης.

Η Ένωση Συντακτών δημιούργησε το διαφημιστικό σποτ, διάρκειας 30 δευτερολέπτων για την «έγκυρη ενημέρωση ως οδηγό στην αβεβαιότητα» της υπερπληροφόρησης, το οποίο εγκρίθηκε ως κοινωνικό μήνυμα από το ΕΣΡ.

Η ΕΣΗΕΑ ζήτησε με επιστολή της στους διευθυντές των ΜΜΕ να προβάλλουν δωρεάν το μήνυμα στο οποίο προσκαλείται ο πολίτης να διαβάζει εφημερίδες και έγκυρες ιστοσελίδες, να ακούει ραδιόφωνο και να βλέπει τηλεόραση για την αξιόπιστη ενημέρωσή του.

Η έγκριση του διαφημιστικού μηνύματος που εκλήφθηκε ως στήριξη των ιδιοκτητών ΜΜΕ και όχι της δημοσιογραφίας, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στο ΔΣ καθώς εγκρίθηκε με πλειοψηφία των έξι μελών.

Πηγή: typologies.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:00