search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:51
MENU CLOSE

Εύη Φραγκάκη για την αποχώρησή της από την «Ελένη»: Τα 20 χρόνια μου στην ενημέρωση μού χτυπούσαν καμπανάκι

26.04.2020 14:40
Εύη Φραγκάκη για την αποχώρησή της από την «Ελένη»: Τα 20 χρόνια μου στην ενημέρωση μού χτυπούσαν καμπανάκι - Media

 

Για τον κορωνοϊό και την απόφασή της να αποχωρήσει από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μίλησε  η Εύη Φραγκάκη στο «7 ημέρες TV». 

Όταν ακούσατε για την έξαρση του κορωνοϊού, στην Κίνα, φανταζόσασταν ότι θα επηρέαζε τόσο πολύ τη ζωή σας;

«Διανύουμε μια χρονική περίοδο κατά την οποία γράφεται ιστορία και, μάλιστα, η ιστορία αυτή αφορά συνολικά τον πλανήτη. Όχι, ακόμα και για εμάς τους δημοσιογράφους η έξαρση του κορωνοϊού ξεπέρασε αντικειμενικά κάθε σενάριο…».

Πώς βλέπετε την κάλυψη του θέματος από τα Μέσα;

«Η κάλυψη παγκοσμίως είναι καθολική και καθηλωτική λόγω των εξελίξεων. Δεν μπορεί κανένας να μιλήσει για υπερβολική ενασχόληση με το θέμα, όταν το ίδιο το θέμα είναι σαρωτικό και μας προλαβαίνουν οι εξελίξεις».

Ήταν εύκολο να αποδεχθείτε την πρόταση του ALPHA για την παρουσίαση του «Μένουμε ALPHA»; Με την έννοια ότι για δύο χρόνια ήσασταν σε μια ψυχαγωγική εκπομπή, όπως η «Ελένη»;

«Ούτως ή άλλως, όσες ζωντανές εκπομπές βρίσκονται στον αέρα, αυτήν την περίοδο, ασχολούνται με το θέμα του κορωνοϊού, ακόμα και αν συγκαταλέγονται στις ψυχαγωγικές. Παρ’ όλ’ αυτά, η πρόταση να αναλάβω τη συμπαρουσίαση του «Μένουμε ALPHA» ήρθε ακριβώς τη στιγμή που τα 20 χρόνια μου στην ενημέρωση μού χτυπούσαν καμπανάκι και είχα ανάγκη να υπηρετήσω δημοσιογραφικά, με ακόμα πιο ενεργό τρόπο, την κατάσταση»

Πέρα από το καθαρά ενημερωτικό κομμάτι, τι στίγμα θα θέλατε να δώσετε εσείε, από την εκπομπή;

«Στόχος του «Μένουμε ALPHA» είναι να διαχειριστούμε τη νέα καθημερινότητα με όσο περισσότερο χαμόγελο μπορούμε! Δεν υπάρχει μόνο μαύρο στη ζωή μας, υπάρχει η ανάγκη να αλλάξουμε τις συνήθειές μας για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό οφείλουμε στον εαυτό μας και στην οικογένειά μας να το κάνουμε με δύναμη, γνώση, ασφάλεια και, κυρίως» αισιοδοξία.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:51