search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:03
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: «Δεν πήγαινε άλλο, μας χτυπούσε εμένα και την γυναίκα μου» – Το χρονικό του οικογενειακού δράματος (Video)

27.04.2020 07:30
Θεσσαλονίκη: «Δεν πήγαινε άλλο, μας χτυπούσε εμένα και την γυναίκα μου» - Το χρονικό του οικογενειακού δράματος (Video) - Media

 

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες αλλά και τα όσα είπε ο ίδιος ο δράστης στους αστυνομικούς για το φονικό 32χρονου άνδρα από τον ίδιο του τον πατέρα στην Πυλαία, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το grtimes, ο δράστης του εγκλήματος, φέροντας σημάδια από τα χτυπήματα που δέχτηκε από τον γιο του, είπε στους αστυνομικούς πως είχε αγανακτήσει.

Σε ήρεμο ύφος, αλλά φανερά αγανακτισμένος, φέρεται να τους είπε πως φοβόταν για την ζωή του, αλλά και τη ζωή των υπολοίπων μελών της οικογένειας.

«Δεν πήγαινε άλλο. Μας χτυπούσε εμένα και την γυναίκα μου» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς κατά την σύλληψή του ο δράστης, ο οποίος ανέφερε επίσης πως έχει και πρόβλημα με την καρδιά του.

«Έχω κάνει τρία μπάι πας. Έχω σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά μου», είπε κάποια στιγμή.

Το έγκλημα που ξεσήκωσε ολόκληρη την περιοχή, μονοπωλεί τις συζητήσεις των κατοίκων που δεν μπορούν να πιστέψουν τι έγινε, δείχνοντας ωστόσο να γνωρίζουν ότι ο 32χρονος γιος ήταν θέμα χρόνου, να προκαλέσει μια τέτοια τραγωδία.

«Προσπαθούσαμε εδώ και χρόνια να τον κάνουμε καλά. Τον πηγαίναμε από ψυχίατρο σε ψυχίατρο, αλλά δεν γινόταν τίποτα», φέρεται να είπε μέλος της οικογένειας, λίγο μετά το έγκλημα.

Παράλληλα,  από όσα λένε κάτοικοι της περιοχής, ο γιος τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και σύμφωνα με τον κ. Θ. Ιορδάνου, που δήλωσε ότι γνωρίζει την οικογένεια εδώ και χρόνια, ήταν και χρήστης ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να προκαλεί συχνά επεισόδια στο σπίτι, στο οποίο εκτός από τον 63χρονο πατέρα με τη σύζυγο του, ζούσε και η νεότερη κόρη της οικογένειας με τον άνδρα της, που φέρεται να έχει και παιδί.

Σήμερα, λοιπόν, «ο γιος άρχισε να μαλώνει για άλλη μια φορά με τη μητέρα του στο σπίτι, την οποία έχει χτυπήσει στο παρελθόν, όπως και τον πατέρα του», αναφέρει γείτονας.

Ο πατέρας εκείνη την ώρα ήταν εκτός και μόλις έμαθε για το επεισόδιο επέστρεψε στο σπίτι. Εκεί άρχισε ένας νέος «γύρος» με φωνές και πολλή οργή, με τον 32χρονο γιο να επιτίθεται στον πατέρα του χτυπώντας τον και στο πρόσωπο (σημ. ο πατέρας μετά τη σύλληψη του από την αστυνομία, έφερε εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού στο πρόσωπο), με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Σύμφωνα πάντα με όσα λένε οι πληροφορίες από τους περίοικους, ο πατέρας που φοβόταν ακόμη και για τη ζωή των υπολοίπων μελών της οικογένειας, πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα και ακολούθησε έξω τον γιο του, πυροβολώντας τον τουλάχιστον δύο φορές, με τη μια να τον βρίσκει στο κεφάλι ή κοντά σε αυτό, σκοτώνοντας τον.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Ανακοίνωση σχετικά με την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Πυλαία με τη δολοφονία 32χρονου από τον πατέρα του εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Συνελήφθη άμεσα από προστρέξαντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυλαίας – Χορτιάτη σήμερα (26-04-2020), 63χρονος ημεδαπός, για υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος του 32χρονου γιου του.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της παράβασης του Νόμου περί όπλων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μεσημβρινές ώρες σήμερα (26-04-2020) στην περιοχή της Πυλαίας, ο συλληφθείς, έπειτα από επεισόδιο που προηγήθηκε με το γιο του, έβαλε σε βάρος του με κυνηγετική καραμπίνα τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμόδιο Εισαγγελέα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:00