search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:39
MENU CLOSE

Ρωσία: Αστυνομικός σταματά την κυκλοφορία και δίνει προτεραιότητα σε πάπιες που βγήκαν βόλτα στην λιακάδα (Video)

27.04.2020 08:01
Ρωσία: Αστυνομικός σταματά την κυκλοφορία και δίνει προτεραιότητα σε πάπιες που βγήκαν βόλτα στην λιακάδα (Video) - Media

 

Δεν είναι λίγες οι φορές, το τελευταίο διάστημα, που διάφορα είδη ζώων βγαίνουν βόλτα και καταλαμβάνουν τους δρόμους,απολαμβάνοντας την απουσία του κόσμου λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Αυτήν την φορά, η αστυνομία στη πόλη Κράσνονταρ της Ρωσίας σταμάτησε την κυκλοφορία σε έναν πολυσύχναστο δρόμο για να επιτρέψει σε μια οικογένεια παπιών να τον διασχίσει με ασφάλεια.

Σε ένα βίντεο, που δημοσίευσε ο guardian και έχει γίνει viral στα ρωσικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αστυνομία φαίνεται να κινεί μια πινακίδα για να σταματήσει τη ροή των αυτοκινήτων και να καθοδηγήσει τις πάπιες στο πλάι του δρόμου.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη κοντά σε ένα αστυνομικό σημείο ελέγχου που δημιουργήθηκε για να επιβάλει περιορισμούς στην κυκλοφορία στην πόλη λόγω της πανδημίας του κορωναϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πάπιες το έφτασαν με ασφάλεια στον προορισμό τους – μια λίμνη λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:39