search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:13
MENU CLOSE

Ο κορωνοϊός… «έκοψε στη μέση» τους θανάτους στην Κρήτη

27.04.2020 13:33
Άλλοι 52 νεκροί στη Βρετανία από κορωνοϊό - Media
 
Έως και 50% μειώθηκαν οι νεκροί στην Κρήτη εν μέσω της πανδημίας και της καραντίνας, στατιστικό στοιχείο το οποίο παρουσίασε στο Cretalive ο κ. Κώστας Μπουνάκης, ιδιοκτήτης γραφείου Τελετών.
 
Επικρατώντας έναντι του κορωνοϊού, με το να είναι πειθαρχημένοι στα μέτρα και στα μέσα ατομικής προστασίας, οι Κρητικοί κατάφεραν να νικήσουν και τον θάνατο! Η συντριπτική πλειονότητα, απέφευγε όπως ο “διάβολος το λιβάνι” την έκθεση σε κίνδυνο.
 
Οι ευπαθείς ομάδες έμειναν σπίτι, η εγκληματικότητα μειώθηκε κατακόρυφα, η κυκλοφορία των οχημάτων λιγόστεψε, τροχαία δεν είχαμε και ο “Μολώχ της ασφάλτου” εξατμίστηκε από την ίδια την ανυπαρξία του.
 
Μόνο όσες -οι βρίσκονταν στο τελευταίο στάδιο της καταραμένης αρρώστιας δεν μπόρεσαν να αποφύγουν το μοιραίο, δυστυχώς.
 
Και στα γραφεία τελετών, βέβαια, από την πρώτη κιόλας στιγμή λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής και συλλογικής προστασίας, κατά τη διάρκεια της δουλειάς.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:12