search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:59
MENU CLOSE

Μπράβο παλικαράκια

16.07.2012 06:01
Μπράβο παλικαράκια - Media

Δεν κατάφεραν να πάρουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης οι νέοι Έλληνες αλλά η παρουσία τους στον τελικό ήταν η ανταμοιβή των προσπαθειών τους.

Δεν κατάφεραν να πάρουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης οι νέοι Έλληνες αλλά η παρουσία τους στον τελικό ήταν η ανταμοιβή των προσπαθειών τους. Κόντρα στην πανίσχυρη και στις μικρές ηλικίες Ισπανία η Εθνική Νέων έχασε με 1-0 αφού πάλεψε στα ίσια με όλες της τις δυνάμεις απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο.

Η Ελλάδα πέρασε την περισσότερη ώρα του αγώνα αμυνόμενη. Μόλις στο 5΄ο Σταφυλίδης έδιωξε στη γραμμή το σουτ του Αλκάθερ και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Διούδης. Ο Έλληνας τερματοφύλακας πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις στο 18΄σε σουτ του Χεσέ, στο 44΄ξανά σε προσπάθεια του ίδιου, στο 61΄ ξανά απογειώθηκε για να σώσει διπλή ευκαιρία σε σουτ των Χεσέ και Τόρες ενώ νωρίτερα (56΄) είδε το δοκάρι του να σταματά τη βολίδα του Καμπάνια.

Η Εθνική μας είχε μία καλή στιγμή στο 30΄μετά από πολύ ωραία προσπάθεια του Γιαννιώτα και κεφαλιά του Κατίδη λίγο άουτ και ουσιαστικά πήγαινε να «κλέψει» το ματς.

Δεν το κατάφερε γιατί στο 80΄από εξαίρετη πάσα στην πλάτη της άμυνας ο Χεσέ νίκησε τον Διούδη και άνοιξε το σκορ.

Στο 86΄το σουτ του Γιαννιώτα έφυγε άουτ και ο αγώνας έληξε χωρίς άλλες αξιόλογες ευκαιρίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:59