search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:10
MENU CLOSE

Λάρισα: Τα χόρτα… οργιάζουν και οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για κίνδυνο λόγω φιδιών (Photos)

27.04.2020 14:30
Λάρισα: Τα χόρτα… οργιάζουν και οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για κίνδυνο λόγω φιδιών (Photos) - Media

 

Δεν είναι λίγα τα παράπονα που εκφράζουν όλο και περισσότεροι κάτοικοι της Λάρισας τις τελευταίες ημέρες για τα χόρτα που έχουν μεγαλώσει… ανεξέλεγκτα σε πολλές περιοχές με αποτέλεσμα να εγκυμονούν κινδύνους.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, πρόκειται μάλιστα για περιοχές που αποτελούν οάσεις στην πόλη, όπως πάρκα τα οποία αποτελούν διαφυγή από το άγχος για πολλούς κατοίκους και παιδιά.

Οι πολίτες ανησυχούν για την παρουσία φιδιών στα συγκεκριμένα σημεία και ζητούν από τον δήμο να επιληφθεί σύντομα του θέματος.

Νέο «κρούσμα» ενός τέτοιου σημείου όπου τα χόρτα έχουν… οργιάσει, είναι το πάρκο δίπλα από το δημοτικό σχολείο του Αγίου Θωμά, από όπου και οι φωτογραφίες, σύμφωνα με ανάρτηση κατοίκου της Λάρισας στα social media.

Μάλιστα σε σχόλια κάτω από την εν λόγω ανάρτηση υπάρχουν διαμαρτυρίες για το γεγονός πως η ίδια κατάσταση επικρατεί και σε άλλα σημεία της πόλης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:08