search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:47
MENU CLOSE

Αγγλία: Στέλνουν προμήθειες στα νοσοκομεία με drone λόγω της καραντίνας

27.04.2020 16:39
Αγγλία: Στέλνουν προμήθειες στα νοσοκομεία με drone λόγω της καραντίνας  - Media

 

Το αγγλικό σύστημα υγείας το NHS, είναι κατά πολλούς ένα από τα καλύτερα συστήματα υγείας στον κόσμο. Οι Άγγλοι αν και στην αρχή αιφνιδιάστηκαν από τον κορωνοϊό και υπαιτιότητα του Τζόνσον δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν, φαίνεται τώρα ότι έχουν ισορροπήσει την κατάσταση. 
Μάλιστα στην υπηρεσία της υγείας έχουν μπει και ειδικά drone μέρη ενός προγράμματος που η αξία του ξεπερνά τα 30. εκατομμύρια ευρώ. Λόγω του lockdown τα drones αυτά μπορούν μέσα σε ελάχιστο χρόνο να μεταφέρουν ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο νοσοκομείο, φάρμακα, τεστ, κιτ χημειοθεραπείας ακόμη και δείγματα αίματος. 
«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που υποστηρίζουμε αυτήν την πρωτοποριακή δοκιμή παράδοσης ιατρικών προμηθειών με drones, η οποία θα συμβάλει στη βελτίωση της πρόσβασης στην υγειονομική περίθαλψη και θα σώσει ζωές», δήλωσε ο πρόεδρος της Μεικτής Επιτροπής Solent Transport, Jacqui Rayment.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:46