search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:59
MENU CLOSE

Τουρκία: Συνελήφθησαν 400 άτομα για «προκλητικές» αναρτήσεις στο διαδίκτυο

27.04.2020 16:42
Αρχίζει τις «τρίπλες» ο Ερντογάν: Τι σκοπεύει να αλλάξει στην εξωτερική πολιτική της Τουρκίας - Media

 

Η τουρκική αστυνομία έχει συλλάβει από τον προηγούμενο μήνα τουλάχιστον 400 ανθρώπους οι οποίοι κατηγορούνται για «προκλητικές» αναρτήσεις στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης σε σχέση με την πανδημία του νέου κορονοϊού, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών.

«Στη διάρκεια των 42 τελευταίων ημερών, 6.362 λογαριασμοί στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης έχουν εντοπιστεί, 855 ύποπτοι έχουν ταυτοποιηθεί και 402 άνθρωποι έχουν συλληφθεί», ανέφερε σε μια ανακοίνωση το υπουργείο, όπως αναφέρει το mononews.gr.

Οι τουρκικές αρχές έχουν εξαπολύσει αδιάκοπο κυνηγητό για τον εντοπισμό ανθρώπων που φέρονται να διαδίδουν φήμες για τον ιό ή επικρίνουν τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση. Στα τέλη Μαρτίου, ο υπουργός Εσωτερικών είχε πει πως άλλοι 410 άνθρωποι είχαν συλληφθεί με βάση παρόμοιες κατηγορίες με αυτές που αναφέρονται σήμερα.

Η Τουρκία έχει καταγράψει περισσότερους από 2.800 θανάτους που συνδέονται με τον νέο κορονοϊό και τουλάχιστον 110.000 κρούσματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:59