search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:58
MENU CLOSE

Κι όμως, το κάνεις λάθος – Πόσα κενά αφήνουμε μετά από κάθε τελεία;

27.04.2020 18:19
Voucher 200 ευρώ για λάπτοπ και τάμπλετ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι (Παραδείγματα) - Media

 

Μια νέα ρύθμιση στο Microsoft Word, τον πιο δημοφιλή επεξεραστή κειμένου στον πλανήτη έρχεται να απαντήσει σε ένα ερώτημα που έχει προκαλέσει αρκετές διαδικτυακές -και όχι μόνο- συζητήσεις.

Πλέον, όταν γράφουμε στο Word και αφήνουμε δύο κενά μετά από τελεία, το πρόγραμμα θα θεωρεί ότι είναι λάθος και θα μας καλεί να το διορθώσουμε.

Συγκεκριμένα, καθώς η εταιρεία αρχίζει τη σταδιακή εγκατάσταση ενός νέου εργαλείου για το Word, του Editor, το οποίο θα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα μορφωποίησης του κειμένου.

Μεταξύ των επιλογών βρίσκεται και το… κενό ανάμεσα σε δύο προτάσεις, το οποίο θεωρεί εξαρχής ότι το κενό αυτό θα πρέπει να είναι ένα, αν και επιτρέπει παρεμβάσεις από τον χρήστη.

Όπως επισημαίνει το PCWorld, ακόμα η ρύθμιση αυτή δεν έχει κάνει την εμφάνισή της στο Word, οπότε εικάζεται ότι θα εγκατασταθεί σε μελλοντική αναβάθμιση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:58