search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:47
MENU CLOSE

Τατσόπουλος: Θλιβερό ατόπημα του Κραουνάκη να αποκαλέσει «λημέρι» το Μαξίμου (Video)

27.04.2020 18:43
Τατσόπουλος: Θλιβερό ατόπημα του Κραουνάκη να αποκαλέσει «λημέρι» το Μαξίμου (Video) - Media

 

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησε ο συγγραφέας, Πέτρος Τατσόπουλος, αναφορικά με τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εν κινήσει συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, και η στάση της στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Νομίζω ότι έχουμε χάρισμα να κάνουμε την τρίχα τριχιά. Ήταν ένα happening με δύο τρεις στάσεις. Μία από αυτές έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Αδύνατο να συγκρίνουμε τον συνωστισμό έξω από το Μαξίμου με τον συνωστισμό σε χιλιάδες εκκλησίες, εστιατόρια, γήπεδα, ή οτιδήποτε θα σήμαινε η άρση της καραντίνας. Θέλει πολλή κακοπιστία να συγκρίνεις ένα γεγονός λίγων λεπτών με γεγονότα που μπορούν να αποδειχτούν ως δυναμίτιδα στη δημόσια υγεία», σημείωσε ο κ. Τατσόπουλος.

Αναφορικά με την στάση στο Μέγαρο Μαξίμου, και κατά πόσο αυτή ήταν προμελετημένη, ο κ. Τατσόπουλος ανέφερε ότι «δε θα έχουμε απάντηση αν ήταν αυθόρμητο ή στημένο και πόσο πολιτικό κέρδος μπορεί να βγάλει ένας πρωθυπουργός από το να βγει έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο και να χαιρετίσει μια τραγουδίστρια που προσπαθεί να δώσει μια ανάσα.

«Πολλοί καμώνονται ότι φαντάζονται διωγμό της Ορθοδοξίας, λες και η πανδημία είναι τοπικό φαινόμενο, και αφορά μονάχα εμάς. Δεν βλέπουν τι γίνεται τριγύρω τους. Τις προάλλες μία αοιδός έφτασε να μου πει ότι όλο ήταν πρόσχημα για να κλείσουν οι λαϊκές αγορές. Ό,τι του φανεί του λωλο-Στεφανή», τόνισε ο ίδιος αναφορικά με τις αντιδράσεις από την μεριά της Εκκλησίας.

«Ο Σταμάτης Κραουνάκης έκανε το θλιβερό ατόπημα να αποκαλέσει “λημέρι” το Μέγαρο Μαξίμου. Έχει αλλάξει πολλούς ενοίκους, κανέναν ιδιοκτήτη από το 1952 που πέρασε στο ελληνικό δημόσιο. Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς μια τέτοια έκφραση λοιπόν», ανέφερε ακόμη ο κ. Τατσόπουλος.

«Νομίζω από τη δική μου πικρή πείρα, ότι θέλουμε τους καλλιτέχνες να ασχολούνται με την πολιτική, απλώς να εκφράζουν τις απόψεις μας, όχι αντίθετες απόψεις. Έχουμε έναν κοινό εχθρό και πρέπει και η Εκκλησία και όλοι να καταλάβουν ότι στόχος είναι η πάταξη της πανδημίας», κατέληξε ο κ. Τατσόπουλος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:45