search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:02
MENU CLOSE

ΚΙΝΑΛ για Πρωτοψάλτη στο Μαξίμου: Ακατανίκητη η επιθυμία του πρωθυπουργού για επικοινωνιακά σόου

28.04.2020 06:34
ΚΙΝΑΛ για Πρωτοψάλτη στο Μαξίμου: Ακατανίκητη η επιθυμία του πρωθυπουργού για επικοινωνιακά σόου - Media

 

Με ένα “καυστικό”σχόλιο απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την συναυλία επί φορτηγού της Άλκηστις Πρωτοψάλτη ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης:

“Είναι μια ,υπό κανονικές συνθήκες, όμορφη πρωτοβουλία. Ωστόσο με τον τρόπο που εξελίχθηκε-την έκτακτη και εκτός σχεδιασμού στροφή του φορτηγού-εξέδρα προς το Μέγαρο Μαξίμου για γνωστούς λόγους- δηλώνει την ακατανίκητη επιθυμία της ΝΔ και του  Πρωθυπουργού , Κυριάκου Μητσοτάκη να “στήνει επικοινωνιακά show” εκτός τόπου και χρόνου.”

Στο χθεσινό ‘τηλεμπρίφινγκ’, μάλιστα, δεν ήταν λίγα τα σχόλια στελεχών του κόμματος, που άφηναν να εννοηθεί ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός έδωσε με την πράξη του να βγει και να στήσει αυτό το ‘επικοινωνιακό σόου’ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, το κακό παράδειγμα στους πολίτες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:01